Öldüren Sis 2007 tr-TR

Öldüren Sis (2007)

(Gerilim - Korku)
2007
IMDB
7.2
(22) 4 148 0 5
130
18
İZLEDİM
SONRA İZLE
22 Yorum
IMDB
7.2
BU FİLM
23b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
29 Aralık 2017
Bildiğiniz üzere çoğunluk tarafından izlenmiş olduğunu düşündüğüm filmleri buraya, size getirmeme gibi bir prensibim var fakat bazen bu prensibi pek de gözüm görmüyor. İşte ''The Mist'' de bana prensibimi ayaklar altına aldıran filmlerden. ''Sis olayı var iyi güzel de, ee?'' dediğinizi duyar gibiyim, hemen anlatayım. Askeri deneylerin, bilimsel projelerin yapıldığı bir yerleşim bölgesinde işler birden ters gidiyor ve etrafı bir sis bulutu kaplıyor. Film için yarı bir tek mekanlı film diyebilirim. Sise bir markette yakalanan kişiler etrafında dönen film sizi sürekli tetikte tutuyor. Filmin can alıcı noktalarından biri de markette kalan kalabalık bir insan topluluğunun zaman içinde korku ve çaresizlik ile neler yapabileceğini göstermesiydi benim için. Yani marketi dünya, içeridekileri de dünya üzerinde yaşayan tüm insanlık olarak düşünürseniz filmi daha farklı bir bakış açısı ile izleyebilirsiniz. Film sonunda hiç "Kaan bitirdin psikolojimi!" diye yakınmayın. Çünkü girdiğiniz ruh halinin sorumlusu ben değil, filme çevrilmiş romanımızın yazarı Stephen King.. E hadi tadını çıkarın!

Öldüren Sis - The Mist

filmine yorum yap!
Aslı B.
22 Şubat 2024
Usta Yorumcu
Ne sonmuş ama... Bu filmi hep kasvetlidir, sıkıcıdır diye pas geçiyordum bu akşam izledim ve "Allahım sana geliyorum" dedim. Herkes sonunu övünce ne varmış bu sonda acaba? dedim. Vallahi dizlerimi dövdüm. Müzikte ne müzik ciğerlerim parçalandı resmen. Ey Stephen King! insanları bunalıma soktuğun için mutlu musun?
Alperen
04 Şubat 2023
Usta Yorumcu
Bir Stephen King hayranı olarak bu filmi burda görür görmez merakla başına oturdum ama bekleneni verdiğini pek söyleyemem. Özellikle filmin ilk yarısı aşırı derecede tv'de yayınlanan dandik gece kuşağı filmleri havası veriyor. Klişe ve gereksiz sahneler ve ham oyunculuklar biraz can sıkıcı. Film 2. yarı biraz toparlıyor ve final ile can alıcı darbeyi vuruyor. Sanırım aşağıdaki yoruma katılıyorum, bazı filmler sırf sonu için izlenir. Bu arada Twd'nin cast seçimi de bu filmden yapılmış sanırım..
Gokhankozan
22 Ocak 2023
Sıkı Üye
Bazı filmler sırf sonu için izlenir. Öyle bir film. Sabredin sonuna kadar.
Umur E.
29 Mayıs 2022
Usta Yorumcu
Özellikle de finaliyle alışılmışın dışında bir film. Film bir toplum eleştirisiyken finalde seyirciye arzu ettiğini vermemesi toplum eleştirisine son noktayı koymuş.
SPOILER [GÖSTER]
Ayhan B.
09 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Bence güzel bi film. Çok büyük beklenti içine girilmezse hoş bi film hatta... Sonu da başarılı.
Elis
19 Kasım 2021
Çaylak
Sonu gerçekten empati yaptırıyor insana ve çok etkileyiciydi. Filmin gidişatı klasik Stephen King uyarlaması filmler gibi. (Stephen King'in kitaplarından uyarlanan filmleri tanıyorsunuz alıştıkça) Güzeldi , Kaan'ın tavsiyesi üzerine daha yeni izledim :)
Filmmath
15 Ekim 2021
Çaylak
Ah o son yok mu! Sadece sonu için bile izlenir.
Mel
01 Temmuz 2021
Usta Yorumcu
Uçuk konusu olan uzun soluklu bir film. Sonunda mahvolduk. Konusundaki dehşeti sonuna kadar yansıtmış. Zor durumda kaldığında insanların neler yapabileceğine şahit olabiliyoruz. İnce bakıldığında birçok şey eleştirilmiş. Bayan Carmondy'e oldukça gıcık oldum, fakat bu karakterle de insanlara eleştiride bulunmuşlar. Biraz rahatsız edici ve akılda kalıcı olduğunu düşünüyorum.
Kaan A.
15 Mayıs 2021
Sıkı Üye
Güzel bir toplum eleştirisi. Sonu her ne kadar harika olsa da insan alternatifleri düşünmeden de edemiyor.
ayten Y.
15 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Tek başına sonuyla bile çok beğenmeye yeterli bir film olduğunu düşünüyorum. Mesajları fazlasıyla 'kör göze parmak', fakat işlenişi çok güzel olduğu için beni rahatsız etmedi. Mesajları açısından The Man from Earth filmini andırsa da, işlenişi çok farklı. Üstelik tek bir konu değil de insanlık tarihinin başından bu yana, insanları korkutan, rahatsız eden ve duygulandıran her şey hakkında kısa kısa mesajlar da barındırıyor. "Gerçek kahraman, bir dakika daha dayanabilendir"...
Daha fazla yorum12
the mist konusuthe mist yorumlarthe mist izleöldüren sis imdbetkileyici film önerileriuzaylı filmleriuzaylı konulu filmleristila filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.