BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
08 Ocak 2018
Bugün bu tavsiyeye 98 kişi baktı.
Size buralarda da çok yakın zamanda tavsiye ettiğim film Before I Fall'ı hatırlayın. İşte bu iki film de aynı konuyu, "Kısır Döngü" olayını işliyor. Üniversiteli bir kızımız var. Kendisi bir katil tarafından korkunç bir şekilde öldürülüyor ve o da ne? Gözünü yine aynı sabaha açıyor. Öldürüldüğü gün yaşadığı her şeyi tekrar baştan yaşamaya başlıyor. İşte film sizi tam da burada içine çekmeye başlıyor. Sizi sürekli tetikte tutuyor ve her karaktere "Katil" gözüyle bakmaya başlıyorsunuz. Film beni fazlasıyla germeyi başardı ve beklentimin çok da üzerinde çıktı. Sağda solda "Korku" diye de geçiyor fakat bana sorarsanız korkuluk bir durum yok. Sadece biraz beyniniz yanabilir ve fazlasıyla da gerilebilirsiniz. Bunun yanında biraz komedi, biraz aşk bile var... Hadi tadını çıkarın!
Ölüm Günün Kutlu Olsun - Happy Death Day
filmine yorum yap!
Burada kötü diyen adamlara aldanmayın, tarzının çok ötesinde, seyir zevki yüksek bi film, izleyin, pişman olmazsınız.
Döngü serisini izledim arkadaş ortamı izlenecek kıvamda gayet güzeldi, ben beğendim, hatta 2-3 kez de izledim başarılı.
Döngü filmlerinde en önemli unsur sürekli aynı konuyu işleyen filmin seni sıkmamasıdır. Ama bu film bunu başaramıyor. Daha 3. günden sıkılmaya başlıyorsun. Ayrıca oyunculuklar ve çekimler de kalitesiz ve berbat. Sonundaki de ters köşe falan değildi. Sen sinema evreninde bu kadar şaşırtıcı, etkileyici ve güzel ters köşeler varken gelip de bu filmdeki SAÇMA sahneye ters köşe diyemezsin. Bu kadar berbat ve sıkıcı bu film ne bu siteye yakışıyor ne de kendisine film denmesine.
Türüne komedi-gerilim tarzı diyebilirim. Senaryo farklı ve eğlenceli.
Döngü filmlerini seviyorsanız, üstüne biraz gerileyim biraz da eğleneyim istiyorsanız bu film tam size göre. Ben izlerken güzel vakit geçirdim, öneririm.
Ciddi bir şekilde ilerleyen zaman döngüsü filmlerinden değil, bence daha hafif ve eğlenceli olmuş. Aynı günü yaşayan filmleri seviyorsanız ve çok beyin yakmasın, kolay anlayabileyim diyorsanız iyi bir seçim olur, 2. filmi de var.
Melisa
26 Mayıs 2021
Usta Yorumcu
Çok bir beklenti olmadan vakit geçirmek ve arada gülmek için izlenir.
Tekrar eden döngü filmlerini sevmeyenlere tavsiye etmeyeceğim film. Aslında bu türde olan filmlerden farkı, biraz da eğlenceli tarafının olmasıydı.
Çerezlik izlenir bence, tam bir genç filmi. Absürt yerler olsa da sıkmadan izlettiriyor. Puanım 10/6.3
Güzel bir film. İzlemenizi tavsiye ederim. Hatta ikincisi de çekildi geçen sene. Patlamış mısır ile izlemelik :)
Daha fazla yorum19
Yükleniyor...