Ölüm Ormanı 2014 tr-TR

Ölüm Ormanı (2014)

(Gerilim - Dram)
2014
IMDB
6.1
(10) 3 36 0 5
27
9
İZLEDİM
SONRA İZLE
10 Yorum
IMDB
6.1
BU FİLM
44b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
26 Aralık 2018
Nasıl "Jaws" filmi çıktıktan sonra insanlar köpek balığı korkusundan uzun bir süre denize, okyanusa tedirgin girdiyse, bu filmden sonra da birçok kişi kamp yapmaktan vazgeçmiş, yapanlar da daha fazla önlem alarak kamplarını yapmışlar... Evet işte beni bu bilgi bu filmi izlemeye itti diyebilirim. Filmimizin gerçek, yaşanmış bir hikayeden uyarlama olduğunu da ekleyip filme geçmek istiyorum. Şimdi filmimiz, kamp yapmak üzere Kanada'nın ormanlarına doğru bir yolculuğa çıkan bir çiftimizi konu alıyor. Şehrin kalabalığından kaçan bu çiftimiz, kamplarının ilk gecesinde bir yabancı ile tanışıyorlar ve temposu yavaşça artan bir macera böylece başlıyor... Filmin tamamında gerilim bulamayacaksınız. Fakat baştan itibaren o rahatsız eden sessizlik bile sizi ufaktan germeye yetecek. Sonrasında ise göreceğiniz birkaç sahne gözlerinizi fal taşı gibi açacak. Şahsen ben bu filmden sonra ormana kamp atmaya giderken 2 kez düşüneceğim. Filmin gerçek olaylara dayandığını aklınızdan çıkarmadan izleyin. Şöyle survival, yani hayatta kalma filmlerine bayılanlardansanız bu filmi de buradaki profilinize ekleyeceğinizden hiç şüphem yok. E hadi tadını çıkarın!

Ölüm Ormanı - Backcountry

filmine yorum yap!
DERYA B.
26 Nisan 2022
Çaylak
Ormanda yaşam mücadelesi veren filmleri seviyorsanız bu film sizlere gelsin. Herkes filmi negatif olarak eleştirmiş ama ben sevdim. Evet çok iyi değildi ama kötü de değildi, izleyiniz anacım :)
411
07 Haziran 2021
Sıkı Üye
Edebiyatta destansı aşk hikayeleri vardır; Ferhat ile Şirin, Leyla ile Mecnun vs... bu filmin ismi de bence Salak ile Avanak olmalıydı. Karakterlerin davranışları ve konuşmaları bana gerçekçi gelmediği için beni sarmadı.
Ahmet B.
22 Mayıs 2021
Çaylak
Vasatın altındaydı. Çok boş zamanda izlenebilecek 'boş' film.
Zeynep D.
20 Aralık 2020
Çaylak
Filmde onca senaryo yazıp tahminlerde bulunduk. İzlerken gerilim ve merak vardı, güzeldi, teşekkürler Kaan.
Yigittheripper
08 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Film, geleneksel orman kamp gerilim filmleri gibi başlıyor fakat bu klişeyi üzerinden atıyor. İzleyin.
Gökhan Özkol
26 Nisan 2020
Usta Yorumcu
Orta derece bir film, beni çok etkilemedi.
abdullah A.
06 Nisan 2020
Filmin "survival" üzerine size katacak herhangi bir şeyi yok. Kanal D gece 3'ten sonra imdb 2.5 kuşağı filmlerinden farkı yok. Sadece 1 sahne var insanı etkileyen. o da survival ile alakası olmayan bir mevzu üzerine zaten :)
Aytek S.
23 Temmuz 2019
Usta Yorumcu
ilk yarıda sapık filmi beklerkeeen... yani neymiş, istemiyorsa zorla yaptırmanın anlamı yok.
SPOILER [GÖSTER]
Erdem A.
13 Ocak 2019
Çaylak
Çiftler arasında izlenilmesi gereken bir film. Ben etkilendim gerçekten. Teşekkürler.
Ahmet D.
31 Aralık 2018
Çaylak
Boş zamanınızı iyice boş geçirmek istiyorsanız ideal bir film.
Daha fazla yorum0
ölüm ormanı filmiölüm ormanı filmi konusubackcountry filmibackcountry filmi konusufilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesigerilim filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.