Ölümsüz 2000 tr-TR

Ölümsüz (2000)

(Dram - Gizem)
2000
IMDB
7.2
(6) 4 57 0 5
54
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
IMDB
7.2
BU FİLM
7.6b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
21 Ocak 2018
Düşünün, dünyamızda ''cam insan'' gibi bir hastalığa sahip birçok insan var. Adı üzerinde, bu insanlar için bir yere hafifçe çarpmaları, çok hafif bir yükseklikten düşmeleri bile vücutlarında büyük kırıklar ve hatta ölümcül hasarlar anlamına geliyor. İşte tam da böyle bir hayat yaşayan adamımız şunu sorguluyor ve bence filmin ufuk açan zirve noktalarından biri; ''Ben bu şekilde kötü bir hayat yaşıyorum, sağlıksızım ve zayıfım. Bir çizgi olarak düşünüldüğünde ben bir uçtayım, peki diğer uçta kim var? Diğer uçta da çok güçlü, ölümsüz bir insan olmalı değil mi?''... Sırf şu bile sizi çoktan bu filme tutup götürmeli... Hatta şu an belki de çoktan gittiniz... Tam anlamıyla gerçek bir süper kahraman izleyeceksiniz. Ayrıca unutmadan, son anlarına kadar izleyeni canlı tutan bu filmin, sonlarına doğru da size bir sürprizi var. E hadi tadını çıkarın!

Ölümsüz - Unbreakable

filmine yorum yap!
Birgül
02 Nisan 2023
Çaylak
Serinin ilk filmi, ikincisi kadar başarılı olmasa da sonundaki sürpriz 3. filmde olacaklara zemin hazırlamış diyebilirim, ters köşeye hazır olun..
Özlem Ç.
08 Ocak 2021
Sıkı Üye
Konu ilginç ama o kadar yavaş ilerliyor ki sonunu zor getirdim. Sürpriz final bile filmi kurtarmaya yetmemiş.
ayten Y.
08 Ocak 2021
Usta Yorumcu
Devam filmi olan Split'i daha önce izleyip beğendiğim için bu filmi de izlemeye karar vermiştim, ama Split'i 4 sene önce izlediğim için aralarında ilişki kuracak bir detay hatırlamadım. Bu yüzden Split'i tekrar izleyeceğim. Aslında tek başına bir film olarak değerlendirildiğinde sonundaki sahne olmasaydı fazla sıradan ilerlemiş olacaktı. Çünkü film bize asıl konu olan arayışı ve ya karakterlerin bu durumla yüzleşmelerini pek fazla göstermiyor. Film diğer süper kahraman hikayeleri gibi fazla olağandışı ve uçuk değil. Son derece gerçekçi bir havası var. Belki de gerçekten bir yerlerde Dunn gibi birileri vardır, kim bilir?
Shak
13 Temmuz 2020
Sıkı Üye
Shyamalan'ın süper kahraman üçlemesinin ilk filmi. Öyle Marvel'ınki kadar görsel şölen değil tabii ama kendine has bir yapısı ve iki büyük oyuncu var. Bunu beğenip de seriye devam ederseniz "Glass"i tavsiye etmem.
mujdat D.
23 Mart 2020
Çaylak
1- Unbreakable 2000
2- Split 2016
3- Glass 2019
Tek başlarına da güzel olduğu gibi seri film gibi düşünülüp izlenirse daha çok keyif verir. Güzeldir. İyi seyirler.
Melisa Y.
27 Nisan 2019
Sıkı Üye
İzlediğim en güzel süper kahraman filmlerinden birisiydi. Yönetmeni bu işi biliyor.

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.