OtherLife 2017 tr-TR

OtherLife (2017)

(Gerilim - Bilim Kurgu)
2017
IMDB
6.4
(35) 3 194 0 5
150
44
İZLEDİM
SONRA İZLE
35 Yorum
1s 36dk
IMDB
6.4
BU FİLM
104b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
11 Temmuz 2019

Hemen şimdi şöyle bir düşünün; bir ilaç alıyorsunuz ve gözlerinizi kapattığınızda kendinizi birden muhteşem bir doğanın içinde spor yaparken buluyorsunuz. Ya da istediğiniz başka bir yerde. Üstelik burada aylar, yıllar geçirseniz bile, gözlerinizi açtığınızda henüz 1 dakika geçmiş oluyor. Nasıl? Müthiş değil mi ama? İşte filmimiz de bunu konu alıyor. İnsan beyninde sanal bir gerçeklik oluşturup zaman algısını değiştiren bir biyolojik kod geliştiren genç bir dehamız var fakat hükümet "hapishanelerimiz doldu, gelin bu olayı mahkumlara uygulayalım, 10 yıllık hapsi 10 dakikada çözelim" diyor ve işler karışmaya başlıyor... Öncelikle "Black Mirror" dizisini izlediyseniz, film size bir BM bölümü gibi gelebilir. Fakat eğer öyle gelecek bile olsaydı bence BM dizisinin en iyi ilk 3 bölümü arasına girerdi. Beyin yakan kısımları, sürprizleri, ufuk açıp düşündüren sahneleri ve senaryosu... Bu film gerçekten beklediğimden daha iyi çıktı. Dün gece izlememe rağmen 1 gündür aklımdan çıkmıyor. "Acaba" deyip gerçek olma ihtimalini bile düşünmedim değil... Yorumunuzu mutlaka aşağıya bırakın, hadi tadını çıkarın!

OtherLife - OtherLife

filmine yorum yap!
mihri
01 Aralık 2023
Çaylak
Tavsiye edilir ama beklentiyi yükseltmemek lazım... Akılda kalıcı ve dramatik :)
Ahmet Ç.
26 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Çok bilinmeyen, benim de karşıma çıkıp 'izleyeyim ne kaybederim' dediğim bir filmdi ama hiç pişman değilim, konusu güzel, tatlı bir film.
aminoasit
10 Ocak 2023
Çaylak
Tırt-fıs-vasat-zaman kaybı her şey var filmde, play tuşuna bile basmayın derim..
Semih I.
16 Ekim 2022
Sadece teknoloji kısmı işlenip farklı senaryoya evrilse çok daha iyi bir film çıkacağına eminim ama aile duygusu da işin içine girince film dramatize ve durağan olmuş. Yine de fena değil.
Eren T.
07 Mayıs 2022
Çaylak
Hep gördüğüm bir filmdi, e herkes önermiş izleyeyim dedim, izlemeyeydim. Tavsiye etmem, kötü cidden. 4/10
Yasemin B.
02 Nisan 2022
Çaylak
Kaan'ın tavsiyesi üzerine izledim, açıkçası çok umduğumu bulamadım. Fikir güzel, fakat tahmin edilir senaryonun çok büyük bir özgünlükmüşçesine sergilenmesi bana pek sıkıcı geldi. Sanıyorum bu da başrol kızımızdan; pek hoş, alımlı bir kadın ama kostümlerden basit diyaloglara çok fail buldum, pek keyif alamadım açıkçası. Ama fikir güzel, keşke ana fikir olan teknolojinin olasılıklarını seyretseydik; zaten gördüğümüz sahnelerde malumun ilanını yapmaları tatsız olmuş.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Black Mirror tadında harika bir film. Bu tarz güçlü teknolojik alt yapıların bulunduğu filmleri çok seviyorum.
Saliha E.
17 Ekim 2021
Sıkı Üye
Konusu ve verdiği mesaj güzel fakat biraz ağır işlenmiş, eğer daha hareketli işlenseydi yüksek IMDB alabilirdi.
Ayşegül A.
10 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Bu tarz filmlere bayılıyorum ama sanki bu konu farklı bir şekilde işlenebilirdi. Durağan ve gereksiz sahneler çok fazlaydı. Sonuna kadar izlemeyi başaranlar sayıca fazla olmayacaktır ama yine de konu itibariyle izlenebilir.
drsecil
25 Temmuz 2021
Çaylak
Konusu güzel ancak durağan ilerlediği için çok da keyif alarak izlemedim..
Daha fazla yorum25
otherlife konusuotherlife yorumlarotherlife izleotherlife oyuncularjessica de gouw filmleri2017 filmleribeyin yakan filmlerbilim kurgu filmleribilim kurgu filmi tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.