Overlord Operasyonu 2018 tr-TR

Overlord Operasyonu (2018)

(Bilim Kurgu - Savaş)
2018
IMDB
7
(14) 3 81 0 5
64
17
İZLEDİM
SONRA İZLE
14 Yorum
IMDB
7
BU FİLM
20b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
11 Şubat 2019
Uzun zamandır izlemek için fırsat kolladığım bu filmi aranızdan "Murat İmalı" ve "Ahmet Akın" haftalar önce izlemem için bana göndermişlerdi. Kendilerine teşekkürler ediyorum. Filmi az önce bitirdim ve hemen konumuza geçmek istiyorum. Şimdi filmimiz, Fransa'yı Nazi işgalinden kurtarmaya çalışan askerlerin yaşadıklarını konu alıyor. "Normandiya" çıkarması öncesi bölgedeki Nazi iletişim kulesini yok etmek için emir alan askerler birden çok farklı bir dünyaya düştüklerini fark ediyor ve gerilim dolu bir hayatta kalma savaşı başlıyor ki sormayın... Öncelikle uzun zamandır seyri bu kadar keyifli bir film izlememiştim. Film sizi sarıyor ve ilginç şeyler sunarak sonuna kadar götürüyor. İlk yarısında bir savaş filmi izlerken, ikinci yarısında da iyi bir bilim kurgu filmi izliyorsunuz. Sahneler, görüntüler hepsi başarılı diyebilirim. Ben lafı uzatmadan siz hemen bu filmi izlemeye koyulun derim. E hadi tadını çıkarın!

Overlord Operasyonu - Overlord

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
411
2 yıl önce
Sıkı Üye
Bu sitede daha önce bu kadar kötü bir film önerisine şahit olmamıştım. İlk on dakikasındaki savaş sahnesi çok iyiydi, onun dışında neresinden tutsan elinde kalır. Bi kere 2. dünya savaşındasın ve başrolümüz siyahi. Ne gerek var siyahi başrol oynatmaya, beyaz aktör mü bulamadınız sanki bu çok iyi oyuncuymuş gibi? 2. Dünya savaşında amerikan askerlerinin yüzde kaçı siyahiydi? Hadi o neyse, askerlerin psikolojik durumları sanki savaşa değil de Paintball (boya atan silahlarla oynanan oyun) oynamaya gidiyorlarmış gibi aşırı yapmacık, keza oyunculuklar da öyle, klişenin dibine vurmuşlar her anlamda. Bir an netflix yapımı ergen lise dizisinden bir bölüm izliyorum sandım utanç verici bir film, son 20 dk kala kapattım daha fazla dayanamayıp, ben ettim siz etmeyin diye bu yorumu yazıyorum. 3/10
Ayhan B.
25 Haziran 2023
Usta Yorumcu
Kötüye kötü demek lazım vasat kalbur altı film. Zaten bi oyun uyarlaması, çok zorlama bi film olmuş puanına aldanmayın...
darly D.
14 Haziran 2023
Çaylak
Bence izlemesi çok keyifli bir filmdi. Eğer savaş temasını biraz kan ve bilim kurgu ile seviyorsanız tam aradığınız bir film.
Umur E.
28 Mayıs 2022
Usta Yorumcu
İlginç bir konusu var lakin baştan aşağı klişelerle ve saçmalıklarla dolu bir film. Hepsini yazmak isterdim ama bu yorum olmaktan çıkıp inceleme olur. Dünyayı kurtaran bir avuç amerikan askeri, fazla kötü kalpli nazi askerleri ve uzmana danışılmadan çekildiği belli olan gerçekçilikten uzak çatışma sahneleriyle buna özet geçebilirim. Çavuşun ve ana karakterimizin siyahi olmasıyla da politik doğruculuktan zarifçe faydalanmışlar. Bakın bu film çok eski bir film olsa anlarım ama 2018 yılında 2 saatlik bir klişeyle izleyiciye ne vaad ediyor? Üstelik vahşet sahneleri nedeniyle bir çocuk filmi de değil ki bunu kim izleyip de beğensin?
Ahmet D.
27 Ocak 2022
Çaylak
Filmlerde bilerek mi yapıyorlar ama bu siyahilerin anlama problemi var. Savaştan bağımsız bi film olsa eğlenceli olabilirdi. Filmin başına savaş sahnesi koyup sonra da Maskeli Beşler tadında film yaparsan olmaz yani..
ahmet Y.
05 Temmuz 2021
Çaylak
Kötü bir savaş filmi ama kişisine göre eğlendirebilir de. Ben şahsen seyrettiğime pişmanım :)
Serkan B.
30 Mayıs 2021
Usta Yorumcu
İzlenebilir. Kurgu ve savaş temalı ve baştan sona dolu bir yapım. İzlemeyenler zaman ayırabilir.
Mustafa
10 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Böyle filmleri izledikçe acaba naziler neden tüm arşivlerini yaktı? Acaba daha uçuk/çılgın projeleri var mıydı? diye sormadan edemiyor insan.
uykusarhosu
25 Mart 2021
Sıkı Üye
Filmin öyle bir açılış sekansı vardı ki devamında beni büyük bir beklenti içerisine soktu. Potansiyelinin çok daha yüksek olabileceği bir film olabilirdi aslında. Ama yine de farklı, hoş bir film izlemiş olursunuz.
eraycoskun
02 Mart 2021
Usta Yorumcu
Filmin efektleri falan çok iyiydi. Şöyle biraz gerileyim biraz da zaman geçireyim diyorsanız izleyebilirsiniz.
UğurKibrit
02 Aralık 2020
Sıkı Üye
Bu tarz bilim kurgular kendisini izlettiriyor. İzlemenizi tavsiye ederim.
Daha fazla yorum3
nazi filmlerioverlord operasyonu filmioverlord operasyonu filmi konusuoverlord filmi 2018film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.