Özgürlük Yolu 2007 tr-TR

Özgürlük Yolu (2007)

(Dram - Biyografi)
2007
IMDB
8.1
(13) 4 167 0 5
144
23
İZLEDİM
SONRA İZLE
13 Yorum
IMDB
8.1
BU FİLM
12b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
23 Ocak 2018
Size de durup dururken ''Bir hayatım var ve o da geçiyor!'' düşüncesi böyle pat diye gelmiyor mu? 1 hayat... Bu cümleleri okuyanlar arasında kimler var bilmiyorum... Öğrenci? Yeni evli bir çift? 8-5 çalışan biri? Aslında hiç fark etmez... Hayatımız geçiyor ve her bir "an", bir daha geri dönmemek üzere hayatımızdan kopup gidiyor. Aileniz yaşlanıyor, liseden arkadaşlarınız 2. çocuğunu bekliyor ve mevsimler geçiyor. Peki biz ne yapıyoruz? Faturalar, taksitler... "Kaan sen de sıkma bizi şimdi...'' dediğinizi duyabiliyorum fakat canınızı sıkmak için burada değilim. Aslına bakarsanız işte filmimiz tam da bu can sıkıcı konuları ve bir kaçış hikayesini konu alıyor. Yalnızca 1 hayatı olduğunu fark eden bir genç, okulundan mezun olup vuruyor kendini dağlara... Film sonunda o gazla valiz hazırlayabilirsiniz.. Beni de alın... Hadi tadını çıkarın!

Özgürlük Yolu - Into the Wild

filmine yorum yap!
suat T.
10 Nisan 2024
Sıkı Üye
Benzer kafada bir şey daha arıyorsanız Captain Fantastic'e de kesinlikle şans verin derim. İkisi de çok iyi.
Alperen
26 Ekim 2023
Usta Yorumcu
Siz de sürekli alıp başımı dağlara, ormanlara kaçıp tek başıma yaşayacağım diyorsanız gerçek bir hikayeden uyarlanmış bu filmi izleyerek gaza gelebilirsiniz. Ama finalini izledikten sonra halâ aynı düşüncelere sahip olacağınızı pek sanmıyorum..
SPOILER [GÖSTER]
Ertuğrul U.
31 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Ben filmi biraz eksik buldum, gerçek bir hikaye olmasa, saçma gibi gelebilirdi ama izlediğime pişman da olmadım. Karar sizin.
Umur E.
01 Temmuz 2022
Usta Yorumcu
Bence basit bir olaydan fazla anlam çıkarılmaya çalışılarak çekilen bir film bu ve çok durağan.
E.N.A.
06 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Christopher bundan çok daha fazlasını hak ediyormuş. Işıklar içinde uyu özgür ruhlu adam.
EBU ALENDER
19 Ekim 2021
Çaylak
Konusu gerçek, bazen insan imrenmiyor değil bu hayata..
vanti_lator
08 Temmuz 2021
13 sene önce izlemiştim sanırım. O sıralar boğaziçi mezunu bazı gençlerin şehir hayatından kaçarak doğayla iç içe yaşamayı tercih etmelerini konu alan bazı gazete kupürlerini de sakladığım yıllardı. Aynı zamanda çadır kurma merakımızı da ateşleyen filmdi bu. Birçok genci düşünmeye zorlayan, ilham veren ve gerçek hayatla kurgulanmış aynı zamanda müzikleri eskimeyen bir başyapıt.
hüseyin G.
14 Mart 2021
Çaylak
Bu platformda gerekli değeri görmemiş bu film. Bir kamp ya da yolculuk filmi değil bu. Bu kafayla izleyeni tatmin etmez. Sean Pean'e yönetmenliğin ne kadar yakıştığını gösteren bir film ve gerçek de bir hikaye. Gerçek olması işin üzücü kısmı. Adaletsiz dünyadan kaçma isteği... Gerçek özgürlüğü arama, ne olduğunuzu sorgulayacağınız, boşa geçmemiş bir hayat.
Hypatia
11 Ocak 2021
Sıkı Üye
Valiz toplayıp yola düşmek, keşfetmek falan eğlenceli tamam ama çok uzun bir film. Gereksiz uzun.
Gökçen Y.
30 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Yol filmlerini severim, fakat neden bilmem bu filmi sevemedim.
Daha fazla yorum3

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.