Panzehir 2014 tr-TR

Panzehir (2014)

(Aksiyon - Suç)
2014
IMDB
7.3
(9) 4 48 0 5
39
9
İZLEDİM
SONRA İZLE
9 Yorum
IMDB
7.3
BU FİLM
13b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
22 Nisan 2018
Sıkı durun, çünkü bu sefer size nefis bir tavsiye ile geldim! Şimdiye kadar size burada bir elin parmağı kadar Türk filmi tavsiye ettim. İşte şimdi o parmaklara bir yenisini daha ekliyoruz, çünkü Dağ ve Börü yapımlarının yönetmeni Alper Çağlar'ın nefis bir filmini keşfettim. Filmimiz, İstanbul yeraltı dünyasında yıllar boyunca tetikçilik yapan bir adamın yaşadıklarını konu alıyor. Adamımız ihanete uğruyor ve içine düştüğü durum ile bir şekilde mücadele etmek zorunda kalıyor ve işte böylece kanın gövdeyi götürdüğü bir macera başlıyor... Hani bazen "Bizden neden böyle filmler çıkmıyo abi..." diye yakınıyoruz ya, işte bu film, tam da bu yakarışa bir cevap niteliğinde. Sahneler, diyaloglar, kurgu, renkler, filmin atmosferi hepsi de o kadar nefis ki, bu filmi nasıl kaçırmışım diye defalarca kendime kızdım. Tabi ki de bu film ile ilgili yazacaklarım bu kadar değil. Daha fazlası "Keşfettiklerim" köşemde sizi bekliyor, oraya bakmayı unutmayın. Hadi siz şimdi bu filmin tadını çıkarın!

Panzehir - Panzehir

filmine yorum yap!
Aslı B.
13 Mart 2024
Usta Yorumcu
Bu filmin en çok beğenilenler arasında olmasını çok isterdim. Öyle vurdulu kırdılı yazıyor diye duygudan, ruhtan yoksun bir film değil. Ben çok etkilendim. Her şeyiyle güzel. Bu filmde olduğu gibi yerli filmlerin iyi çıkması beni çok mutlu ediyor ama gereken ilgiyi göremiyor maalesef. Bu filmi burada gördüm, böyle güzel filmleri fark edip, izlememizi sağladığın için teşekkürler Kaan, seviliyorsun <3
mahmut G.
08 Ocak 2024
Çaylak
Film kadrosu güzel olduğundan izleyeyim dedim ama pişman oldum.
Borz●
06 Ocak 2024
Çaylak
İzlemeyen kimse kalmasın, gerçekten çok güzel ve etkileyici bir film.
Mustafa
12 Mart 2023
Usta Yorumcu
Aksiyon olarak tatmin edici fakat filmde göze çarpan bazı amatör oyunculuklar da göze batmıyor değil. Kıyaslamayı Türk filmleri arasından yaparsak oldukça beğendiğim ve iyi vakit geçirdiğim bir film oldu. Filmin işlenişinde biraz Sin City’den de etkilenilmiş gibi.
Ayhan B.
20 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Bu puanı verenler kim onu sorgulamak lazım, dandik bi filmdi, daha doğrusu film miydi...
Serkan B.
13 Ekim 2021
Usta Yorumcu
Mutlaka genel yerli filmlerden ciddi farklı ve Alper Çağlar imzası ara sıra kendini gösteriyor... İzlenebilir, orta seviyede bir filmdi.
cahit Y.
17 Mayıs 2020
Çaylak
Saçma sapan bir film. Imdb puanına aldanıp izledim ama bu kadar da saçma ve basit bir senaryo olamaz.
Freedom Krueger
30 Ocak 2020
Sıkı Üye
Otur koltuğuna, yaslan arkana, viskini yudumlarken izle ve anın tadını çıkar, öyle bir film. Tavsiye ederim.
Caner M.
31 Mayıs 2018
Sıkı Üye
Hollywood, Bollywood ve İspanyol sinemasındaki aksiyon filmleri kadar başarılı olmasa da, Türk sinemasının standartlarını ve aksiyon eksikliğini göz önünde bulundurduğumuzda bu film için şahane diyebiliriz. Benzer senaryolara sahip yabancı aksiyon filmlerinden gına geldiyse, bu film sizin için biçilmiş kaftan!
panzehir filmipanzehir filmi izlepanzehir filmi konusupanzehir filmi oyuncularıpanzehir filmi fragmanıemin boztepe filmlerialper çağlar filmleriyerli filmyerli film önerileriyerli filmler2014 panzehir filmitürk aksiyon filmisuç filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.