Para Kokusu 2023 tr-TR

Para Kokusu (2023)

(Suç)
2023
IMDB
6.2
10
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
1s 35dk
IMDB
6.2
BU FİLM
5.6b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
14 Ocak 2024

Aranızdan Can'ın tavsiyesiyle Netflix'te izlediğim bu film, Fransa'nın küçük bir kasabasında doğup büyüyen bir gencin, 'zengin olma' hırsını ve bu uğurda bulaştığı kirli işleri konu alıyor. Adamımız, kasabanın tüm ekonomisini elinde tutan, dev Fransız markalarının lojistik sürecini sağlayan büyük ve zengin aileye inceden inceye kuruluyor ve zaman içinde bu kaleyi içten fethetmek için çok kirli yolları tercih ediyor... İçinde bir yerlerde kesinlikle bir 'girişimcilik ateşi' yanan gencimiz, kendini birden büyük bir suç ağının tam ortasında buluveriyor... Öncelikle yıllarca aklınızdan çıkmayacak, çok etkileyici bir film değil bu. Fakat şöyle Netflix'te ortalamanın 1 tık üzerinde, seyir keyfi de güzel olan bir şeyler izlemek isterseniz, bence bu filme bir şans verin derim... Tabi beklentinizi de minimum düzeyde tutarak... Hadi tadını çıkarın!

Para Kokusu - Cash

filmine yorum yap!
Abdullah Ş.
25 Şubat 2024
Çaylak
Üzerinizde etki bırakıp sizi düşündürecek bi film arıyosanız tavsiye etmeyeceğim ama içeceğimi, çerezimi alayım keyfime bakayım diyosanız tam sizlik bir film zaten kısa ve akıcı bi film her şey çok hızlı geliştiği için de ufak bi bölüm hariç sıkılmazsınız kesinlikle izleyin demem ama izlenir.
Batuhan E.
15 Şubat 2024
Fransızların hikaye anlatıcılığı ve sürükleyici performanslarla izleyiciyi mest ediyor. Film, kapitalizmin karanlık yüzünü ve insan doğasının açgözlülüğünü ustaca ele alıyor. Görsel estetiği ve sıra dışı kurgusuyla dikkat çeken yapım, sadece eğlendirmekle kalmıyor, aynı zamanda derin bir sosyal eleştiri sunuyor. Cash, hem düşündürücü hem de eğlendirici bir sinema deneyimi arayanlar için kaçırılmaması gereken bir film. Ayrıca film müzikleri de harika.
Aslı B.
16 Ocak 2024
Usta Yorumcu
Beklentimi çok düşük tutarak başladım filme ama Kaan tavsiye ettiyse izlenir diyerek izledim ve beğendim. Araya serpiştirilen müzikleri ve sonundaki müziği de çok beğendim. Yüzümde keyifli bir gülümsemeyle bitirdim filmi. Ne girişimcilik ateşi ama.. insanların aklına bu tür fikirler girmez umarım. Legal işler her zaman iyidir. Güzel film ben beğendim, vakit kaybı değil, izlenir.
para kokusu filmipara kokusu film konusupara kokusu konusupara kokusu yorumpara kokusu netflix filmizengin olma filmifransız filmigirişimcilik filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.