Paramedik 2020 tr-TR

Paramedik (2020)

(Gerilim - Suç)
2020
IMDB
5.7
(29) 3 87 0 5
59
28
İZLEDİM
SONRA İZLE
29 Yorum
IMDB
5.7
BU FİLM
37b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
29 Eylül 2020

Aranızdan biri tavsiye olarak göndermiş bu filmi, kendisine teşekkür ediyor, 10 gün önce bu film hakkında yazdığım ilk inceleme yazımı şuraya bırakıyor ve tavsiyeme geçiyorum. Filmimiz, "paramedik" denilen, bir kaza olduğunda olay yerine ilk giden bir sağlık görevlisini konu alıyor. Fakat bir gün Ambulansın içinde trajik bir kaza yaşanıyor ve filmimizin gidişatı da böylece yön değiştirmiş oluyor. İşte film de, bu acı olay sonrası yaşananları konu alıyor... Öncelikle filmimizin başrolünde, Kaan'ın Tavsiyesi'nin en beğenilen filmi olan, benim de favori filmlerim arasında yer alan Contratiempo'nun başrolünde de olan Mario Casas yer alıyor. Tabi bu filmde beklentinizi o diğer İspanyol filmleri seviyesinde tutmayın tabi ama film, hem sürükleyici hem de birkaç mekanda geçmesine rağmen izleyeni gram sıkmıyor. Çarpıcı sahneleri de cabası... Ha bu arada birkaç +18 ve rahatsız edici sahne de göreceksiniz şimdiden uyarayım, sonra kulağımı çınlatmayın. "Netflix'te ne izlesem?" diyorsanız, IMDb puanına takılmadan, İspanyol imzası taşıyan bu sürükleyici filme bir şans verin derim. İspanyollar çoğunlukla gerçek hayatta benzeri olan olayları filmleştiriyorlar. İzleyeceğiniz bu "uç" senaryo da onlardan biri... Yorumunuzu aşağıya mutlaka bırakın, hadi tadını çıkarın! 

Paramedik - The Paramedic

filmine yorum yap!
Pınar T.
07 Eylül 2023
Film cidden iyi bi gerilim ama bana çok güzel gelmedi buna rağmen filmi kapatamadım sürekli bi merak ediyorsun, konu güzel değil de baya sürükleyici.
Mustafa
28 Mart 2023
Usta Yorumcu
İzlerken fazlaca gerildiğim, 'acaba daha sonra ne olacak?' diye merak ettiğim psikolojik gerilim filmi. Süresinin makul olması da izlemeyi keyifli hale getiriyor.
Hacer Ö.
05 Aralık 2022
Sıkı Üye
Günde 5 film izleyen biri olarak şu kadarını söyleyeyim; Yine gerim gerim gerildiğim bi film oldu bu. Mario Casas'ı ilk bu filmle tanıdım ve bir an gerçekten engelli sandım. Eşinin yerinde olsam ne yapardım diye düşünmeden kendimi alamadım... Çok etkilendim ve uzun bir süre de bu etkiden çıkamadım. İyi seyirler.
Büşra Ö.
04 Kasım 2022
Çaylak
Contratiempo'dan sonra mario casas'ın tüm filmlerini izlemek istedim, filmin sonunda ohh olsun dedim, film bence 6/10
gülay Y.
24 Temmuz 2022
Hayatımda izlediğim en iyi çekilmiş en 'kötü' film.. O kötü sahneler o kadar iyi çekilmiş ki oyunculuğa hayran kaldım.
UĞUR D.
19 Mayıs 2022
Çaylak
Filmden beklentiniz fazla olmasın, normal bir film. Pek beğendiğimi söyleyemem. 5.5/10
Bedia
26 Nisan 2022
Sıkı Üye
Film güzeldi izlenir ama sonu daha güzel olabilirdi... Yine de iyi seyirler.
Feride S.
13 Mart 2022
Sıkı Üye
Nalet delinin Cem Adrian'a benzemesi canımı çok sıktı onun dışında bence idare eder bir filmdi. Puanım; 6,5/10
Beyza Y.
01 Ocak 2022
Sıkı Üye
Bir "Paramedik" olarak izledim, merak ettim ama gerçekten boş yani adı ile uyuşmuyor sadece adam paramedik ve ambulansta bir kaza oluyor ve sakat kalıyor, paramedik ile bağlantılı tarafı sadece bu.
Seçim S.
25 Kasım 2021
Çaylak
Ultra durağan geldi bana. Konu baya sıradan. Sahneler de insanın hevesini hep kursağında bırakan sahneler. ''Burdan sonrası spoiler''; Hani sevgilisinin telefonuna program kuruyor lakin sonuç yok, sevgilisi arkadaşıyla birlikte olmaya başlamış lakin o süreç aylar sonra ile atlatılmış. Evde kadını bağlamış lakin şöyle adam gibi oturup bi hesaplaşma yok. Ne bileyim filmde çok sahnenin devamında boşluk var. Doyurmuyor hiçbir kulvarda. Hani finali bile şöyle doyurucu lezzetli bi intikam değil. Filmin ilk çeyreğinde aha filme bak oldum sonrası bi türlü tatmin etmedi...
SPOILER [GÖSTER]
Daha fazla yorum19
the paramedic konusuthe paramedic oyuncularıthe paramedic filmi konusuthe paramedic yorumthe paramedic film yorumparamedik film önerisifilm önerileri 2020netflix film önerisiispanyol filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.