Lolipop 2005 tr-TR

Lolipop (2005)

(Gerilim - Suç)
2005
IMDB
7
(13) 4 42 0 5
39
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
13 Yorum
1s 44dk
IMDB
7
BU FİLM
17b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
20 Şubat 2019

Bu film tavsiyesini aranızdan "Seher" izlemem için göndermiş. Kendisine çok teşekkür edip konumuza geçiyorum. Öncelikle tek mekanlı, gerilimli, sinir bozucu, psikopatlık derecesi yüksek, düşündürücü ve Japonya'da gerçekten yaşanan bir olaydan esinlenerek çekilen bir 1 saat 40 dakikalık bir film sizi bekliyor. 14 yaşındaki bir kız, internet üzerinden tanıştığı kendinden yaşça büyük bir adam ile bir kafede buluşuyor ve sonra tamamen evde geçen ve diyaloglar üzerine ilerleyen bir film başlamış oluyor... Başta da söylediğim gibi sinir bozucu sahneleri olan bir film izleyeceksiniz. Başroldeki 2 oyuncu da çok iyi. Bunun haricinde ise bence bu filmin puan olarak ederi 6,5. Yani temelinde bir hikaye var ve insanı sonuna kadar izletmeyi başarıyor. Benim için boş bir film değildi. Hem gerildim, hem de "Şimdi ne olacak?" diye merak ettim... E hadi tadını çıkarın!

Lolipop - Hard Candy

filmine yorum yap!
Aslı B.
03 Ocak 2024
Usta Yorumcu
Ben bilemedim, kıza yürü be falan da diyemedim. Gerçek yaşanmış bir hikaye olması üzücü tabi. Ben bu şekilde yapmazdım, suçlu da olsa kimseye bunu yapamam, suçunu ispatla attır içeri, senin ondan ne farkın kaldı şimdi be psikopat kız, gerçekten sinir bozucu, herkese göre değil, hassas konular, izlemeyen bir şey kaybetmez.
SPOILER [GÖSTER]
Thalia
27 Mart 2023
Çaylak
Sıradan bir başlangıçtan sonra çok farklı bir yöne kayan, herkese hitap etmeyecek bir film. Filmi beğenip beğenmediğimi hala bilmiyorum. Konu itibariyle farklı ve bazı açılardan etkileyiciydi. Bunun yanında oyunculuğu başarılı buldum. Lakin aklıma yatmayan, ben de oturmamış ayrıntılar da var. 6/10
Umur E.
19 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Filmin bitiş jeneriğindeki müziği beğendim. Bir ters köşe de yok çünkü adamın sapık olduğu zaten filmin başında o tuvalet sahnesinde ve kızın ayağını öpmesinden belliydi. Hem ameliyat edildikten sonra adamın ellerindeki ipten kurtulduğunu görüyoruz, demek ki ameliyat edilmeden önce de kurtulabilirmiş. Bence bu filmi beğenenler hassas bir konuya değindiği için beğenmişler. Bu konuda hassasiyetinizi belirtmek istiyorsanız merak etmeyin bu filme like atmak zorunda değilsiniz çünkü kötü bir film.
SPOILER [GÖSTER]
Mustafa
18 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Ergen konuşmaları ve hareketleriyle başlayan, insanı gıcık eden film nerelere geldi. Bitmeyen bir gerilim ve sonrasında ne olacak? sorularıyla filmi tamamladım.
Ayhan B.
31 Mart 2022
Usta Yorumcu
Herkesin seveceği tarzda bir film değil, fakat başroldeki kız iyiydi.
Koray G.
28 Aralık 2021
Çok güzeldi. Spoiler vermek istemiyorum, ilk dakikalar biraz sıkıcı gelebilir ama sakın kapatmayın!
serkan ö.
13 Aralık 2021
Çaylak
Bence çok iyi bir film. İkinci yarısıyla ters dönen filmlerden.
dwaekki W.
15 Kasım 2021
Usta Yorumcu
İlk başta ben de sıkıldım ama sonralardan merak ettirdi. İzlenir.
eraycoskun
17 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Başarılı bir film, ilk başlarda sıkıldım ama bu izlememe engel olmadı, konu merak ettirince de hızla sonuna kadar sürükledi diyebilirim, izlenebilir.
destalyad
30 Temmuz 2021
Sıkı Üye
Ne beklerken ne buldum, Patrick Wilson sevdiğim aktörlerdendir görmeyi beklemiyordum, yine döktürmüş tabii. Hiç sıkmadan izletiyor kendini başarılıydı.
Daha fazla yorum3
2005 filmleriellen page filmlerihard candy filmilolipop filmi konusu

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.