Gülümse 2022 tr-TR

Gülümse (2022)

(Gerilim - Korku - Psikolojik)
2022
IMDB
6.6
(13) 4 51 0 5
43
8
İZLEDİM
SONRA İZLE
13 Yorum
1s 55dk
IMDB
6.6
BU FİLM
12b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
03 Mart 2023

Aranızdan KenanAslı Balkan ve Gökmen Dursun'un "Tavsiye Gönder" köşemizden gönderdiği bu film, bir doktorun muayene sırasında 'travmatik' bir olaya şahit olmasını ve sonrasında yaşananları konu alıyor. Doktorumuz yaşadığı bu etkileyici ve bir o kadar da korkutucu olaydan sonra bazı garipliklerle de karşılaşmaya başlıyor ve işte film de bizi temposunu arttırarak sonuna kadar gererek götürmeyi başarıyor... Öncelikle 'gülümseme' gibi bir ögeyi 'korku' filminde işleme fikri ilk kez kimin aklına geldiyse onu tebrik etmek istiyorum. Temeldeki bu fikri ciddi anlamda beğendim. Ha mantıksız şeyler var mı? Var.. "Jump Scare" dediğimiz beklenmedik anda aniden ekrana çıkan şeyler görüyor muyuz? Evet... Fakat yine de tüm bunlara rağmen film beni hem germeyi, hem de yer yer korkutmayı başardı. Yorumlarınızı bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın!

Gülümse - Smile

filmine yorum yap!
taner G.
25 Ocak 2024
Çaylak
Biraz düşündüren, korkutan, gizem dolu bir gerilim filmi gayet sürükleyici Defne'nin de dediği gibi gülmekle ile korkutmayı başarmışlar.
Defne P.
01 Ağustos 2023
Çaylak
Aşağıda dislike verenleri görünce şaşırdım. Gizem arkadaşımız beklenmedik sahneler yoktu demiş fakat özellikle hastane odasının önünden geçme sahnesi beni gerçekten ürküttü. Bir gerilim filminden başka ne bekleyebiliriz ki. Ben gerildim şahsen. Film gülmek gibi bir olay ile korkutmayı başarmış. Daha ne olsun.
Gizem O.
21 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Gerilim filmlerini takip eden biriyseniz bu film sizi tatmin etmez, beklenmedik sahneler yoktu, konu ile alakalı hiçbir soru cevaplanmıyor, en azından neden sorusuna cevap verilebilirdi. Devam filmi gelecekmiş sanırım ama beklentimin oldukça altındaydı.
Cileksepetlikiz
13 Mayıs 2023
Açıkçası beni fazla şaşırtmadı.. Gereksiz uzayan sahneleri ve klişeleri geçersek idare eder diyebileceğim bir filmdi. Beklentiyi fazla tutmayın derim.. Not: Eğer sinsi bir gülümseme istiyorsanız 2018 yapımı Truth or Dare filmini öneririm. Çok daha fazla gerileceksiniz :)
Ayfer Y.
08 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Filmi fragmanından beri merakla bekliyordum. Psiko-Gerilim filmlerinden iyisi bence. Fakat sonu biraz daha iyi olabilirdi. Sonunu saymazsak film izlerken epey bir gerdi.
Bülent K.
15 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Aynen filme katılıyorum; bazı insanların yüzünüze gülmesinden korkmalısınız. Korku filmi için değişik bir fikir kullanmışlar. Ben beğendim şahsen tavsiye ediyorum.
Bedia
10 Nisan 2023
Sıkı Üye
Çok önceden izlemiştim. Gerilimi doruklarda yaşamak isteyen izlesin. Etkisinde kaldığım nadir filmlerden birisi, şiddetle tavsiye ediyorum.
Ayhan B.
27 Mart 2023
Usta Yorumcu
It Follows'ın herkes tarafından izlenir tarzını yapmışlar. Film bütünüyle iyi izlenir. Sonu aşırı efekt olduğu çok belli daha iyi olabilirdi..
Büşra Ö.
19 Mart 2023
Çaylak
Klişelerden uzak farklı bi konuyu işlediği için sevdim ve birkaç yerde baya, gerildim bence devam filmi de gelir.
Umur E.
10 Mart 2023
Usta Yorumcu
Germeyi başaran güzel bir film. Konusu falan da hoşuma gitti.
Daha fazla yorum3
smile film konususmile filmismile filmi yorumsmile film yorumlarısmile gülümse filmigülümse filmi konusuen yeni korku filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.