Pink 2016 tr-TR

Pink (2016)

(Dram - Suç)
2016
IMDB
8.2
(5) 4 34 0 5
31
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
IMDB
8.2
BU FİLM
16b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
24 Temmuz 2018
Şimdiye kadar nasıl izlememişim dediğim bu etkileyici filmi bana aranızdan "Elif Özil" göndermiş. Kendisine büyük teşekkürler ediyor ve hemen filme geçiyorum. Filmimiz, dışarıya çıktıkları bir gece bazı erkeklerin saldırısına uğrayan 3 genç kızı ve bu davada onların yanında olan tecrübeli bir avukatı konu alıyor... 2 saatlik bir film izleyeceksiniz. Fakat süre sizi ürkütmesin film su gibi akıp gidiyor. İlk yarısında olayın yaşanma sürecini ele alan filmimiz, diğer yarısında tamamen dava sürecine odaklanıyor ve böylece "kadınların üzerindeki toplumsal baskısı" konusunda 7'den 70'e herkesin duymasını istediğim muhteşem repliklere şahit oluyoruz. Ha bu arada filmimiz bir Bollywood yani Hindistan filmi. Fakat öyle şarkılı türkülü olanlarından değil. Müthiş mesajları ile bazı şeyleri insanın yüzüne yüzüne çarpan taş gibi bir film. O yüzden bu tavsiye metnimi hep olduğu gibi "Hadi tadını çıkarın!" şeklinde değil de farklı bir şekilde bitirmek istiyorum; Mutlaka izleyin!

Pink - Pink

filmine yorum yap!
Mustafa
07 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Film, vermek istediği mesajları gözümüze soka soka yapıyor. Ayrıca hollywoodvari dava süreci de fazlaca göze batıyor ama filmi gene de beğendim. Bizim coğrafyamızı da anlattığı ve kadınların gerçekten özgür olması için beğendim.
silentnotes
11 Şubat 2021
Sıkı Üye
Bazı filmler bittikten sonra böyle içimde tuhaf bi’şey oluyor adlandıramıyorum. Bu film bittikten sonra da yine böyle oldum. Çok beğendim, toplumun kadına olan yanlış bakış açısını çok güzel bir şekilde ele almış. Gerçekten başarılı bir filmdi.
Serhat K.
23 Haziran 2020
Çaylak
Bu Hintli oyuncuların abartılı oyunculuklarını hiç beğenmiyorum!
rıdvan K.
29 Aralık 2019
Sıkı Üye
İmdb ve yorumlara aldandım. mantık hatası, boş geçişler, büyük büyük cümleler fazlası ile mevcut. avukat beyin oyunculuğu iyi bunun ötesinde insana kattıkları açısından zaman kaybı. kadın erkek ilişkilerine toplumun bakış akıçısının farklı ve yanlış olduğunu göstermeye çalışan bir film ayrıca hint yargısını bilmemekle birlikte, yargılama kişi bazında ilerler olay bazında değil. bir kişi yargılanırken başka birinin suçu ortaya çıkarsa mahkeme iddia makamına durumu bildir onun için süreç sıfırdan o an başlar. diğer olaydaki kişilerin yargılandığı yerden devam etmez. değişik ve gereksiz bir filmdi.
Aytek S.
12 Kasım 2018
Usta Yorumcu
-SPOİLER- Hint filmlerini sevmem güzeldi ama tüm hint filmleri gibi abartmasyondu.. ders neydi? kızlar içemeeez erkeklerin evine gidemeeez yaparsa şayet şöyle böyledir... ama bu düşünce dünyanın neresinde böyle değildir ki? -SPOİLER-
2016 filmleripink 2016 filmipink filmi konusuhukuk filmleridavaları konu alan filmlerfilm önerilerihindistan filmleribollywood filmleribollywood filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.