The Good Nurse 2022 tr-TR

The Good Nurse (2022)

(Dram - Suç)
2022
IMDB
6.8
(11) 4 32 0 5
2s 1dk
IMDB
6.8
BU FİLM
10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
27 Aralık 2022

Aranızdan Levent'in de tavsiye olarak gönderdiği bu Netflix filmi, 16 yıl boyunca hemşirelik yapan bir adamın gerçek hikayesini konu alıyor. Charles Cullen ismindeki bu hemşirenin gittiği her hastanede bazı garip olayların döndüğü anlaşılınca, dedektifler de bu işe bir el atıyor ve ortaya da buz dağının o görünmeyen yüzü de çıkmış oluyor... Netflix, işlediği olaylar ve konu aldığı kişileri gerçeğe dayanan yapımlarını gerçekten çok başarılı buluyorum. 2 saatlik bu film de onlardan biri oldu benim için... Hareketli, bol aksiyonlu bir film beklemeyin, aksine çok sakin ilerleyen 'vurucu' bir dram filmi bu. Üstelik tamamen de gerçek. Özellikle filmdeki oyunculuklar çok başarılı. Şöyle hem gerçek bir şeyler izleyip, öğrenip kültürlenmek, hem de etkileyici bir şeyler izlemek isterseniz bu filme bir bakın derim... Hadi tadını çıkarın!

The Good Nurse - The Good Nurse

filmine yorum yap!
Ayfer Y.
13 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Film sakin ve durağan geçen bir film. Bir hareketlilik olur mu acaba diye bekledim ama olmadı. Konusu yaşanmış bir olay olması itibariyle etkileyici ve iyiydi.
Beyza Y.
05 Nisan 2023
Sıkı Üye
Bir hemşire olarak izledim ve çok beğendim, konusunun da gerçek olması etkileyici, izlemenizi tavsiye ederim.
nazlıcan A.
02 Nisan 2023
Gerçek bir hikayeden uyarlanması beni çok etkiledi ve düşündürdü. Sürükleyici bir film.
Thalia
27 Mart 2023
Çaylak
Gerçek bir olay olması, konusu diğer gerilim tarzı filmlere göre insanlara yavan gelecek olsa da ürpertiyor. Oyunculuğu başarılı buldum. Belgeseli de vardı zaten Netflix'te. Gerçek hayattan uyarlanan filmleri sevenler için iyi bir öneri kesinlikle.
Mustafa
14 Mart 2023
Usta Yorumcu
Gerçek bir olay olması etkileyiciliğini arttırsa da 2 saatlik bu uzun filmi izlemeye değer miydi bilemiyorum. Çok boş vaktiniz varsa izlenebilir tabi ama beni çok sarmadı.
sıla ö.
01 Mart 2023
Sıkı Üye
Ben çok etkilenemedim de, çok bi süprizi de yoktu, beğenmedim açıkcası.
taner balcı
03 Şubat 2023
Çaylak
Ya çok ahım şahım değil izlenir mi izlenir ama izlemesen de bir şey kaybetmiş olmazsın.
Hacer Ö.
07 Ocak 2023
Sıkı Üye
Güzeldi, ayırdığım zamana değdi. Gerçek olaylara dayanması da çok etkileyiciydi son ana kadar diken üstünde izledim. Fakat nacizane fikrim başrolümüzün bütün bunları neden yaptığı da bir neticeye bağlansaydı daha etkileyici olurdu yönünde.. İzleyin beğeneceksiniz, bana güvenin.
SPOILER [GÖSTER]
Jeyhun H.
02 Ocak 2023
Harika bir filmdi, beğendim. İzlemenizi tavsiye ederim. Olay örgüsü, oyunculuklar iyiydi.
Levent Ö.
29 Aralık 2022
Son zamanlarda izlediğim en etkileyici filmlerden bir tanesi. Umarım hiçbir insan böyle bir hemşireyle karşılaşmaz.
Daha fazla yorum1
the good nurse film konusuthe good nurse filmithe good nurse yorumnetflix orijinal filmleriiyi netflix filmlerinetflix film önerilerigerçek filmleryaşanmış filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.