Proje X 2012 tr-TR

Proje X (2012)

(Komedi - Gençlik)
2012
IMDB
6.7
(13) 4 107 0 5
99
8
İZLEDİM
SONRA İZLE
13 Yorum
IMDB
6.7
BU FİLM
23b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
30 Ocak 2018
Filmimiz, okuldaki popülaritelerini arttırmak için bir doğum günü partisi veren 3 arkadaşın içine düştükleri çılgın durumu konu alıyor. Gençlerimiz bir parti düzenliyor ve bu partiye bir anda yüzlerce kişinin akın etmesiyle işler çığrından biraz çıkıyor. Vizyona girdikten sonra kısa süre içinde dünyada çoğu farklı yerde düzenlenen partilere ilham kaynağı olmuş acayip keyifli bir film izleyeceksiniz. E hadi toplayın arkadaşlarınızı da bu filmin tadını şöyle iyice bir çıkarın!

Proje X - Project X

filmine yorum yap!
Alperen
10 Mart 2024
Usta Yorumcu
Çok eğlenceli bir filmdi. Üstümdeki tüm stresi aldı resmen. Sonunda ise böyle ortamların şimdilik bizim için hayalden ötesi olamayacağının farkına varmak da biraz üzdü açıkçası.
Erdem M.
13 Haziran 2022
Çok eğlenceliydi, aşırı keyif aldım keşke hiç izlememiş olup her gün tekrar tekrar izlesem dediğim bir filmdi.
Eren T.
05 Mayıs 2022
Çaylak
İzlerken çok eğlendim, kamera açısı sanki film değil de partideymişim gibi hissetirdi, ayrıca oyunculuklar da iyidi. Tavsiye ederim.
mamicillo
26 Eylül 2021
Sıkı Üye
Tam bir egen filmi. 24 yaşında izledim, eğlendim. Hala ergenim :)
Pablo.Escobar
13 Eylül 2021
Sıkı Üye
Ergen filmi diyenler hayatında hiç bi şey başaramamış kıskanç eziklerdir... Film şahane!
Helinn
14 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Ağır ergen filmi. İşler karıştıkça 'oha ortama bak bee' oldum. Aman aman bir film değil fakat çok sıkılıyorsanız güzel bir alternatif olabilir.
Miraç I.
18 Mayıs 2021
Usta Yorumcu
Çok uzun zaman önce avrupa muhabbeti diye bir film izlemiştim onu da çok eğlenerek izlemiştim, bu da ikinci oldu. Başta sıkıcı gelse de sonradan eğlenceli olan bir film.
corvoattano
24 Aralık 2020
Çaylak
Ergen filmi. Ergenken izlenilmeli, güzeldir, ben öyle yapmıştım. 25 yaşından sonra kesinlikle yaramaz, zaman kaybı olur.
donduran ö.
17 Kasım 2020
Sıkı Üye
Bittikten sonra 'keşke orda olsaydım' dedirten film :)
Kaan A.
06 Kasım 2020
Sıkı Üye
Film elbette kurgu ama esinlendiği özellikle en sonda Costa'nın büyük gözlüklerle tv'ye çıkıp sunucuyu partiyi davet ettiği sahne bir uyarlama. Esin kaynağı olan hikayede liseli popüler çocuğumuz parti düzenliyor oldukça da büyük bir parti öyle ki diğer mahallelerden gelenler bile oluyor. Arabaların üzerinde zıplayan gençler tvde yer alıyor. Bu olaylardan sonra parti boy'umuz parti gözlüğüyle bir muhabirin yanında özür diliyor. Tv sunucusu kadın gözlüğünü çıkarmasını söyleyip onu azarlıyor. Tabi alfa parti boyumuz buna rest çekiyor ve gözlüğü çıkarmıyor. İşte film de bu olaydan esinlenmiştir. Bir de arkadaşlar Ortadoğu'da yaşayıp böyle bir parti veremediğiniz için üzülüyorsanız üzülmeyin. Bu bir maymunun asla bir ceylan avlayamayacağım diye üzülmesine benziyor :)
Daha fazla yorum3

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.