Şah Mat 2014 tr-TR

Şah Mat (2014)

(Gerilim - Dram - Biyografi)
2014
IMDB
7
17
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
1 Yorum
11 Kasım 2019
Bu film tavsiyesini aranızdan "Ceren Uğurlu" izlemem için göndermiş, kendisine teşekkürler ediyor ve profilini hemen yukarıya sabitliyorum. Filmimiz, gerçek kişi ve olaylardan uyarlama bir film. Rus satranç şampiyonu Boris Spassky ile Amerikan satranç oyuncusu Bobby Fischer'ı ve bu ikilinin karşı karşıya gelişini konu alıyor filmimiz. Fakat dönem soğuk savaş dönemi olunca, her kulvarda birbiri ile yarışan Rusya ve Amerika, bu sefer de satranç tahtasında hünerlerini göstermeye çalışıyor tabi... "Örümcek Adam" ile gönlümüze taht kuran "Tobey Maguire", bu filmde şahane bir oyunculuk sergilemiş. Filmin atmosferi, bir satranç filminden çok, bir soğuk savaş havası taşıyor. Film, 2 saat boyunca beni peşinden sürüklemeyi başardı. Özellikle siz de benim gibi satranç sevenlerdenseniz, bu filmin size vereceği haz 2 kat artacaktır. Hatta gaza bile getirebilir... Ha yok "Ben satranç sevmem" derseniz de yine filmden tat alırsınız çünkü filmin olay örgüsü satranç oyununun teknik kısımlarına pek değinmeden ilerliyor... "Kaan nereden izleyebilirim?" tarzı mesajlar geliyor hala o yüzden tekrar tekrar söylüyorum; Siteye üye girişi yaparsanız, her film içinde "Filmi İzle" butonu aktif olacaktır. Her film için size kaliteli bir izleme linki bırakıyorum, e daha ne yapayım... Film ile ilgili iyi ya da kötü yorumunuzu aşağıya mutlaka bırakın ki, yolu bu filme düşen binlerce kişi fikir sahibi olabilsin. E hadi tadını çıkarın!

Şah Mat - Pawn Sacrifice

filmine yorum yap!
Umut Ö.
13 Ocak 2020
Sıkı Üye
"Bobby Fischer Against the World" ismindeki belgeselinden sonra film çok dikkat çekmedi. Üşenmedim baktım, film zarar etmiş. Tobey Maguire olmamış bu filme. İzlemeyin derim.
tobey maguire filmlerisatranç filmlerisatranç konulu filmlergerçek olaylardan uyarlanan filmlergaza getiren filmlerpawn sacrifice izlepawn sacrifice imdbpawn sacrifice oyuncularpawn sacrifice konusuşah mat filmi konusuşah mat filmi izleetkileyici film tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.