Sakkara'nın Sırları 2020 tr-TR

Sakkara'nın Sırları (2020)

(Tarihi - Belgesel)
2020
IMDB
7.6
(14) 4 44 0 5
42
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
14 Yorum
1s 53dk
IMDB
7.6
BU FİLM
24b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
28 Ekim 2020

Eski Mısır ile aranız nasıl? Günümüzden asırlar önce oradaki insanların yaşayışları sizin de ilginizi çekiyor mu? Sizi bilmem ama çocukluk yıllarımdan beridir Mısır'ın gizemli tarihi beni hep heyecanlandırmayı başarmıştır. İşte bugün size tavsiye edeceğim bu Netflix yapımı belgesel de tam olarak bunu konu alıyor. Mısır'ın bilinen en eski başkenti Sakkara'da yapılan kazıları izliyoruz. Mumyalar, geçitler, eşyalar, lahitler ve binlerce yıl önce gömülüp hala bütünlüğünü koruyan cansız kediler ve dahası... Evet kediler... Son 50 yılın en büyük arkeolojik keşiflerini bu belgesel sayesinde çok net ve şaşırtıcı bir şekilde görme fırsatı bulabiliyoruz. Eğer tüm bunlar benim olduğu gibi sizin de içinizi kıpır kıpır yapıyorsa "Maceraya Doyursun" kategorimde size tavsiye ettiğim bu belgesele mutlaka zaman ayırın derim. Ayrıca üye girişi yaparsanız Netflix'te İzle butonu da aktif olacaktır. Yorumunuzu aşağıya mutlaka bırakın, hadi tadını çıkarın! 

Sakkara'nın Sırları - Secret of the Saqqara Tomb

filmine yorum yap!
Alperen
21 Şubat 2024
Usta Yorumcu
Sadece birtakım antik kalıntılar ve mezarlar olduğunu düşündüğüm sıradan bir belgesel beklerken bunları böylece yüzeysel geçmeyip hepsinin hikayelerine değinmesi ve yüzyıllar önce yaşayan insanlar ile empati kurmamızı sağlamaları gerçekten büyük bir iş olmuş. Bu yapıma sadece belgesel diyip geçmek büyük haksızlık olur bence. Bir de antik Mısır dönemine ilginiz varsa sakın kaçırmayın derim.
zelal
28 Mayıs 2022
Çaylak
Bu tarz belgeselleri çok seviyorum. Sanki oradakilerle birlikte bulmuşuz kadar sevinçle ve heyecanla izledim :) Benim için harikaydı.
Esra K.
25 Şubat 2022
Çaylak
Mutlaka izleyin :) Belgesellere ilgisi olan kişilerin seveceğini düşünüyorum. Bu tarz şeyler keşke daha çok yapılsa :)) Sürekli görüp erteliyordum, sonunda izledim sağol be Kaan ;)
ayten Y.
13 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
İzlemeden önce ve yeni başlamışken ön yargım vardı, ilk 5 dakikasındaki havadan dolayı seveceğimi düşünmemiştim. Ama izlediğim zaman yanıldığımı gördüm. Çok güzel, kendisini merak ettiren bir yapım olmuş. Hiç sıkılmadan izledim. Eğer bu konulara, antik mısır'a merakınız varsa Diamond Tema’nın Mısır serisini de öneririm.
Alpay E.
01 Mayıs 2021
Sıkı Üye
Gayet güzel bir belgesel fakat bitirdikleri yer itibariyle merak içerisinde bırakmasını beğenmedim, sonuçta her hafta yayınlanan bir seri değil bu sonraki belgesel için heyecan uyandırma düşüncesini anlayabiliyorum fakat iki belgesel arasında uzun süre olmasından dolayı bence saçma bir noktada kesilmiş.
SPOILER [GÖSTER]
ipek M.
04 Şubat 2021
Çaylak
Gerçekten çok güzel bir belgeseldi, asla sıkmayıp sizi daha sonrası için meraklandırıyor. Antik dünyaya merakınız varsa kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.
silentnotes
23 Ocak 2021
Sıkı Üye
Arkeoloji ve antik dünyaya merak duyan herkesin izlemesi gereken bir belgesel.
Mehmet C.
15 Kasım 2020
Sıkı Üye
Kesinlikle Netflix'e verilen paraya değecek bir yapım. Kesinlikle izleyin derim. Özellikle hafta sonu rahat kafayla izleyin derim.
Fırat H.
13 Kasım 2020
Çaylak
Bu belgeseli sevdiyseniz YouTube'a "Ayhan Çakmur Mısır Gizemleri" yazın ve izleyin. Daha sonra bana teşekkür edeceksiniz eminim... Sevgiler.
Saliha E.
06 Kasım 2020
Sıkı Üye
O kadar akıcı ki zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz, kesinlikle çok güzel bir belgesel. Antik çağlara ilginiz varsa severek izleyeceksiniz.
Daha fazla yorum4
sakkaranın sırları izlesakkaranın sırları konusunetflix belgesel önerilerinetflix belgeselleribelgesel önerileriaile filmlerimısır belgesellerisakkaranın sırları imdbbelgesel önerileri 2020

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.