Salgın 2011 tr-TR

Salgın (2011)

(Gerilim - Dram)
2011
IMDB
6.7
(13) 4 85 0 5
80
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
13 Yorum
IMDB
6.7
BU FİLM
12b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
12 Mart 2020
Bakın çok değil, bu filmi size 1 yıl önce tavsiye etmiş olsaydım şimdiki gibi "Etkilesin" değil, "Farklı Bir Dünya" kategorime alırdım. Çünkü filmin senaryosu, günümüz dünyasında pek yaşanabilir bir şey değil gibiydi... Fakat şu an, izleyeceğiniz bu filmde göreceklerinizi tamamen yaşıyoruz. Koronavirüs, tüm dünyayı kısa sürede sardı ve içinde bizim de olduğumuz yüzlerce ülke, çok büyük çapta önlemler almaya başladı. İşte filmimiz de, hava ve solunum yolu ile hızlı bir şekilde bulaşan ve tutunduğu kişiyi çok kısa süre içinde öldüren bir virüsün çıkışını, bu virüs ile edilen mücadeleyi ve bu sürede toplumda yaşananları konu alıyor. Kadrosunda ünlü isimlerin ve yer yer çarpıcı gerilim sahnelerinin bulunduğu bir salgın filmi izleyeceksiniz. Müthiş bir film beklemeyin, fakat içinde bulunduğumuz "Koronavirüs" salgınını daha iyi anlamak için bu filmi izleyin derim. Ayrıca bu filmi aranızdan "Mustafa Kocael" izlemem için bana göndermiş. Kendisine teşekkürler ediyor ve iyi seyirler demeden önce üye girişi yaptığınızda filmi izle butonunun da aktif olacağını hatırlatmak istiyorum. Şimdiden iyi seyirler, ve lütfen ellerinizi yıkamayı unutmayın.

Salgın - Contagion

filmine yorum yap!
Yağız Şimşek
01 Ağustos 2022
Sıkı Üye
Aman aman bir şey olmasa da güzel bir salgın filmiydi. Eğer buna benzer daha iyi işler görmek istiyorsanız sitede de bulunan ''the flu'' filmi de tavsiyemdir.
Helinn
13 Eylül 2021
Sıkı Üye
Gayet iyiydi. Yapım olarak günümüze benzediğini söylemeliyim. Vakit ayırıp izlemenizi tavsiye ederim.
Mustafa
10 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Salgın ve apokaliptik tarz seven biri olarak benim için gerilim kategorisindeydi. Dünya olarak öldürücülüğü bu kadar düşük bir virüsle bile mücadelemiz ortada. Umarım daha saldırgan virüslerle karşılaşmayız.
Yigittheripper
03 Ocak 2021
Usta Yorumcu
Flu ve Train to Busan gibi asya yapımlarının yanında sönük kalan ama günümüz pandemisiyle olan benzerlikleriyle şaşırtan bir yapım.
UğurKibrit
02 Aralık 2020
Sıkı Üye
Çok iyi bir film. Sürükleyici. İzlemenizi tavsiye ederim.
Fatma D.
09 Kasım 2020
Mükemmel bir film özellikle dünya olarak salgınla mücadele ettiğimiz için film daha anlamlı gelmeye başladı ve temizliğe daha dikkat etmeye başladım.
Abdulkadir Y.
27 Ekim 2020
Şu içinde bulunduğumuz 'Covid-19' zamanlarında izlenecek en uygun film bu sanırım :)
Sevcan Y.
23 Ağustos 2020
Çaylak
İzlerken ağzım açık kaldı olaylar yaşadığımız Koronavirüs ile aynı resmen keşke biz de aşı kısmına bu kadar hızlı geçebilseydik.
destalyad
23 Haziran 2020
Sıkı Üye
Koronavirüs nedeniyle, geçtiğimiz 4 ayı perde arkasıyla izliyor gibiydim, hatta belki de aynısıydı... An itibariyle aşı kısmına geçemedik biz, ancak o günler de yakındır diye umalım.
Serhat
10 Nisan 2020
Sıkı Üye
Biz günümüzde koronavirüsü gördükten yıllar önce çekilmiş filmi... İzleyince insan vay be diyor.
Daha fazla yorum3
koronavirüs filmisalgın filmisalgın filmlerisalgın filmi önerilerivirüs filmlericorona virüs filmikorona virüs filmizombi filmlerihastalık filmlerikoronavirüs benzeri film

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.