Senden Önce Ben 2016 tr-TR

Senden Önce Ben (2016)

(Dram - Romantik)
2016
IMDB
7.4
(35) 4 268 0 5
262
6
İZLEDİM
SONRA İZLE
35 Yorum
IMDB
7.4
BU FİLM
18b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
27 Ocak 2018
Burada bir yerlerde size ''Intouchables'' filmini tavsiye etmiştim. İşte bu filmimiz de benzer bir konuyu işliyor. Zengin, kültürlü, yakışıklı genç bir adamımız var. Fakat hayat bu ya, adamımız bir kaza sonucunda felç kalıyor. Tam hayatın anlamsızlaştığı, ölüm fikrinin mantıklı geldiği zamanlarda karşısına bir garson kız çıkıyor ve tüm hayatı değişiyor... Film, benim gözlerimi sulandırdı, şimdi sizden de gizleyecek değilim ama aramızda kalsın tabi. Game of Thrones dizisinden Andallar'ın kraliçesi ejderhaların annesi, kudretli Emilia Clarke'ı böyle tatlı, kıpır kıpır bir rolde görmek sizi epey bir şaşırtacak. Hadi tadını çıkarın!

Senden Önce Ben - Me Before You

filmine yorum yap!
mihri
24 Aralık 2023
Çaylak
Adam bencilce bir karar verdi bence kız onu tercih etti ama o yaşamayı gururuna yediremedi neden pes etti ki çok ağlattı beni, belki de bazı filmler gerçekten hayat gibidir tıpkı bunun gibi herkes her zaman mutlu bir son yaşayamaz.
SPOILER [GÖSTER]
utkucmrl
03 Kasım 2023
Çaylak
Bir film içinde bütün duyguları barındırabilir mi? Eğer izleyeceğiniz film "me before you" ise cevabı kesinlikle evet. Neşeli, romantik, yeri geldiğinde güldüren ve üzen... Sonu birçok izleyeni beğenmese de gerçekten çok dokunaklı ve güzel bir finaldi. İyi seyirler :)
beren K.
10 Temmuz 2023
Çaylak
Sonu beni çok üzse bile Sam Claflin için yine de bin defa izlerim. Emilia'nın bu filmdeki enerjisine de bayılıyorum.
Ahmet Ç.
09 Nisan 2023
Sıkı Üye
Film bulamadığım zaman (bu siteyi keşfetmeden önce :D) youtube videolarında tavsiye edildiğini görüp çok beklentim olmadan izlemiştim ama harika bir filmdi, bu türü sevmiyorsanız bile şans verin derim.
Thalia
27 Mart 2023
Çaylak
Romantizm içerikli filmlere pek bakmasam da oyuncuları için izlemeye karar vermiştim. Sonunda beni çok üzdü ve ağlattı. İşlenişi o kadar tatlı ve duygusaldı ki filmi beğenmemek elde değil. Benim için 10/10'luk bir yapım.
Yasel
23 Ekim 2022
Çaylak
Bolca güldürdü, eğlenceliydi ama sonuna doğru.. Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı :')
Rabia I.
19 Mayıs 2022
Çaylak
Ay filmin sonunda kahroldum resmen. Beni çok derinden etkileyen bir filmdi. Sonu değişsin çok isterdim.
SPOILER [GÖSTER]
serochko
06 Mart 2022
Çaylak
Normalde romantik komedi sevdiğim bir genre değil, ancak yorulduğum zamanlarda kafam dağılsın diye izlerim nadiren. bu akşam da biraz kafa dağıtmak için açtım ama kafam hiç dağılmadı çünkü hem gerçekten üzücü, bir yandan neşeli, hatta verilen kararları da sorgulatan bir filmdi. şimdiye kadar izlememiş olmama pişman olduğumu da söyleyebilirim. filmin genel havasını, kostüm/müzik seçimlerini, oyunculukları da çok beğendim.
Pinkmoon
14 Şubat 2022
Sıkı Üye
Kitabını bir solukta okumuştum filmi de sürükleyici, neşeli ve aşk dolu.
Beyza Y.
01 Ocak 2022
Sıkı Üye
Çok beğendim 2-3 kez izledim sıkmıyor, gayet güzel kesinlikle izlenmeli.
Daha fazla yorum25
me before you konusume before you izleme before you yorumlarsevgili ile izlemelik filmleren iyi romantik filmlerromantik komedi filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.