Sessiz Bir Yer 2018 tr-TR

Sessiz Bir Yer (2018)

(Gerilim - Gizem)
2018
IMDB
8
(62) 4 329 0 5
313
16
İZLEDİM
SONRA İZLE
62 Yorum
IMDB
8
BU FİLM
28b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
23 Mayıs 2018

Size çok uçuk bir fikri konu alan ve sadece temelindeki bu "fikir" ile bile benden alkışı alan bir film getirdim. Filmimizde kırsal bir bölgede yaşayan bir ailemiz var ve bu aile, konuşmak da dahil olmak üzere ses çıkaracak tüm işlerden kaçınıyor. Çünkü etrafta sese duyarlı yaratıklar kol geziyor. Ailemiz de bir süre sonra bu duruma buldukları ilginç çözümler ile uyum sağlıyor fakat gün geliyor ve bir şeyler ters gidiyor, işte o andan sonra da müthiş bir hayatta kalma mücadelesi başlıyor... Film beni "Ben olsam ne yapardım?" diye defalarca düşündürdü. Sürekli olarak her sahneye kendimi koydum. Filmde çok fazla diyalog bulunmuyor, bu yüzden çoğu şeyin ucu açık, yani film çoğu noktayı izleyiciye bırakıyor. Yani "Ne oldu? Nasıl oldu? Neden böyle?" gibi pek çok soruyu soracak ve cevabını kendiniz vereceksiniz. Gizemi, gerilimi dozunda, "fikir" olarak çok orijinal bir film izleyeceksiniz. Beklentinizi çok yukarılara taşımadan izleyin. Beni tatmin etti. Darısı başınıza. Hadi tadını çıkarın!

Sessiz Bir Yer - A Quiet Place

filmine yorum yap!
taner G.
25 Ocak 2024
Çaylak
Harika bir film, Nefesini Tut'taki gibi nefesinizi tuyorsunuz, korku gerilim sahleerinde survivor'daki oyuncuları izler gibi kendini sıkıyorsunuz, bazı sahnelerde gayet başarılı az sahne çok iş/oyunculuk.
Aslı B.
15 Ocak 2024
Usta Yorumcu
Çok etkileyici ve gerilimi iliklerime kadar hissettiğim bir filmdi. Garip bir şekilde orda olmak istedim. Savaşçı, mücadeleci bir ruhum var ve o yaratıklarla top gibi oynamak istedim. Süper bir film, izleyin.
Aslı Ç.
14 Ocak 2024
Çaylak
Mükemmel filmdi, kesinlikle izleyin derim yaratıklı filmler kalite olarak mükemmel olmadıkça çizgi farklı oluyor. Bu film bunun ötesine geçmiş konu mükemmel oyunculuk efsane kesinlikle izleyin.
Legolas
21 Aralık 2023
Çaylak
Yani film olduğunu bildiğim halde ben neden bazı sahnelerde nefesimi tuttum, hiç anlayamadım. Başka yorum yapmıycam. Acayip gerildim ve gerçekçi bir akış..
mihri
12 Aralık 2023
Çaylak
Çok güzeldi :) Bir filmi film yapanın ses efektleri ve müzikleri olduğunu bir kez daha görüyoruz.
nisa
18 Temmuz 2023
Çaylak
Kötü bir film değil ama saçmalıklar da var bence senaryo daha güzel yazılabilirmiş.
Ahmet Ç.
09 Nisan 2023
Sıkı Üye
İzlerken çok fazla gerildiğim harika bir film, imdb puanını kesinlikle hak ediyor.
Birgül
02 Nisan 2023
Çaylak
Açıkçası ben de merak etmiştim sıfır konuşma ile nasıl bir film olacağını ama sessiz dahi olsa gözlerinizi ekrana kilitlemeyi başarıyor o gerilimi hissedip siz de nefes dahi alamıyorsunuz izleyin!
Hacer Ö.
16 Ocak 2023
Sıkı Üye
İzlediğim en iyi gerilim filmlerinden biri oldu.. Ses yok ama akış çok iyi.. Ha bu arada baştan uyarayım film boyunca ses yok, beni kasar diyorsanız izlemeyin ama filmin olayı bu, ben de ilk başta nasıl olacak falan dedim ama beğendim filmi tavsiye ediyorum.. İyi seyirler.
Zeynep K.
01 Kasım 2022
Sessiz olmasına rağmen sürükleyici bir film bence. Hikaye güzel fakat sonu da yarım kalmış hissi bıraktı.
Daha fazla yorum52
a quiet place 2018a quiet place filmi konusua quiet place filmia quiet place 2018 filmi2018 filmleri2018 film önerilerigerilim filmlerigerilim filmi önerileriizlenmesi gereken gerilim filmleriemily blunt filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.