Sessiz Kalma 2018 tr-TR

Sessiz Kalma (2018)

(Dram - Suç)
2018
IMDB
7.2
(4) 4 22 0 5
21
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
4 Yorum
IMDB
7.2
BU FİLM
9.2b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
24 Şubat 2019
Filmimiz, yoksul bir bölgede büyüyen 16 yaşındaki bir kızın, yakın bir arkadaşını polis kurşunu sonucu kaybetmesini konu alıyor. Gencimiz ise suçsuz yere, sadece teninin rengi nedeniyle öldürülen arkadaşı için susmak veya konuşmak arasında kalıyor ve olaylar böyle gelişip gidiyor... Açıkçası filmin bu kadar derin mesajlar verip sağlam bir konuya dokunacağını tahmin etmemiştim. Şöyle orta şekerli bir film çıkar diyordum ki, film işlediği konuyla beni şaşırttı. Eğer şöyle bir 2 saatim var ve öyle uçuk kaçık şeyler yerine şöyle ayakları yere sağlam basan bir şeyler izleyeyim, konusu gerçek dünyaya dokunsun diyorsanız bu film tam sizlik olabilir. E hadi tadını çıkarın!

Sessiz Kalma - The Hate U Give

filmine yorum yap!
Mustafa
10 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Gettoda yaşayan siyahi bir kızın zengin ve beyaz ırk dediğimiz gençlerle aynı okulu paylaşması ve üzücü bir olaydan sonra bazı şeylerin farkına varması... Aslında kızın içinde bulunduğu psikolojik durum, gelgitler ve vicdan muhasebesi çoğumuzun günlük yaşamındaki gerçekler. Ağır tempolu film sevmeyenler için tavsiye etmem.
Sevcan Y.
23 Ağustos 2020
Çaylak
Çok etkileyici bir filmdi adamın kızı ve oğlunu polis durdurduğunda neler yapmaları gerektiğini anlattığı sahnede gerçekten çok üzüldüm.
Azra A.
31 Temmuz 2020
Çaylak
Irkçılık yapan saçma insanlar yüzünden hayatları kararan gençler.. Birkaç sahnede gözleriniz dolacak, iyi ve hızlı gelişen bir film. Tavsiye ederim.
Aytek S.
21 Nisan 2020
Usta Yorumcu
Son zamanlarda seyrettiğim en güzel filmlerden biriydi.
the hate u give filmi konususessiz kalma filmi2018 filmlerithe hate u give 2018the hate u give filmi oyuncularıfilm önerisifilm önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.