Şimdi ya da Asla 2007 tr-TR

Şimdi ya da Asla (2007)

(Dram - Komedi)
2007
IMDB
7.4
(13) 4 134 0 5
132
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
13 Yorum
IMDB
7.4
BU FİLM
14b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
01 Nisan 2018
Filmimiz, kısa ömürleri kaldığı söylenip aynı hastane odasına düşen, farklı hayat biçimleri olan 2 amcamızın yaşadıklarını konu alıyor. İkilimiz acı gerçek ile yüzleştikten sonra kendilerine bir liste yapıyorlar ve başlıyorlar yapılacaklar listesindeki maddelerin yanına birer birer tik atmaya... Film, gerek oyunculukları, gerek ise yer yer dramatik yer yer de eğlence ve espri dolu sahneleri ile beni yakalamayı başardı. Yalnız tek eksisi var, o da görsel efektlerin fazla göze sokulması. Bunun haricinde oturduğunuz yerde size "Ya ben ne yapıyorum? Hayatım geçip gidiyor!" telaşı yaşatacak hüzünlü bir film. E hadi tadını çıkarın!

Şimdi ya da Asla - The Bucket List

filmine yorum yap!
Pinkmoon
28 Mart 2024
Sıkı Üye
Harika bir filmdi, keşke daha önce izleseydim. Teşekkürler Kaan.
Ahmet Ç.
09 Nisan 2023
Sıkı Üye
Film hem güldürdü hem de ağlattı, gerçekten güzel bir filmdi.
cuneytakus
24 Mart 2023
Çaylak
Bucket List (Ölmeden Önce Yapacaklarım Listesi) ölüm gibi her an yanağımızı okşayan bir gerçekliği gülümseterek yeniden düşündüren bir film. Çok keyifli bir izlemelik.
Büşra Ö.
20 Ocak 2023
Çaylak
Çok güzel. Filmde hayatın derin anlamlarını idrak ediyorsun, güldüm de hüzünlendim de... Ben filmi dublajlı izledim ve sanırım Morgan'ı seslendiren Nur Subaşı, sesini çok özledik söylemek istedim..
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Bu ikilinin bir araya geldiği her film seyredilir bence. Genç yaşta seyredilip, her 5 yılda bir hatırlanması gereken bir film.
eraycoskun
27 Mart 2021
Usta Yorumcu
Filmde iki duyguyu birden yaşadım; hem duygulandım, hem de mutlu hissettim. Çok değerli ve çok anlamlı bir yapım. Baş roller de şahane, daha ne olsun.
Hypatia
04 Şubat 2021
Sıkı Üye
Yıllar önce izlediğim, kadrosu ve konusuyla aklımda kalan bir film. İki tecrübeli usta oyuncu ve birçoğumuzun sahip olduğu 'ölmeden önce yapılacaklar' listesi. 2 usta oyuncunun bu güzel buluşması bize; anı yaşayıp, hayatın tadını çıkarmamız gerektiğini hatırlatıyor.
eowyn
28 Mayıs 2020
Usta Yorumcu
Güzel, aileyle izlenir ama izlemeseniz de olur. Çok da etkileyici bir film değil.
Film S.
26 Nisan 2020
Çaylak
Hayatta bazı şeylerin değerini mutluluktan uçarken fark edemiyoruz. En sevdiğim aktörlerden biri olan Morgan Freeman’ın başrolde olduğu bu filmi görünce filmin iyi olduğuna inanmıştım zaten ama dostluk ve değer için, bir anlığına da olsa ertelediğiniz ve değer verdiğiniz şeyleri sorgulamanız için, işte iyi film burada.
Arşivci
03 Nisan 2020
Sıkı Üye
Neden "ölmeden önce yapacaklarım" listenin olması gerektiğini yaşatarak anlatan ve kalp durana dek hayatın devam ettiğinin altını çizen koca yürekli güzel bir film. Morgan Freeman ayrıcalığıyla üstelik :)
Daha fazla yorum3
the bucket list 2007the bucket list filmi konusuthe bucket list 2007 filmi oyuncularışimdi ya da asla 20072007 filmlerimorgan freeman filmlerijack nicholson filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.