Sırlar Kitabı 2019 tr-TR

Sırlar Kitabı (2019)

(Gerilim - Gizem)
2019
IMDB
6.5
(18) 4 52 0 5
1s 45dk
IMDB
6.5
BU FİLM
19b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
09 Şubat 2021

Bu tavsiyeyi aranızdan "Aşkın" ve "Selim Bilir" izlemem için göndermiş. İlk gönderenin profilini sabitliyor ve teşekkürler ediyorum... Şimdi; Çok satan bir kitap serimiz var. Yayınevimiz ise milyonlarca kişinin çıkmasını beklediği serinin bir sonraki kitabını aynı anda 9 farklı dilde yayınlamak için 9 farklı ülkeden 9 çevirmeni davet edip onları 2 aylığına bir yere kapatıyor. Her bir çevirmen kitabı kendi diline çevirirken birden kitabın bazı kısımlarının internete sızdığı fark ediliyor ve işte filmimiz de bu noktadan sonra bir ivme kazanıp izleyeni peşinden sürüklemeye başlıyor... Öncelikle filmin ilk yarısında biraz ortalamanın altında oyunculuk ve diyaloglara şahit olabilirsiniz fakat sabredin ve bir yandan da olaylardan kopmamaya çalışın derim. Çünkü emin olun film istediğinizi ikinci yarısında veriyor. Gizemiyle şöyle yer yer geren, yer yer de sürprizler yapmayı başaran, senaryo ve kurgusu detaylı bir şekilde hazırlanmış ortalamanın üzerinde bir film izleyeceksiniz. Benim gerçekten keyifle izlediğim filmlerden biri oldu bu. Hatta şurada da daha kapsamlı yazdım. Yorumunuzu çok merak ediyorum, aşağıya mutlaka bırakın. Hadi tadını çıkarın! 

Sırlar Kitabı - The Translators

filmine yorum yap!
Kaan X.
29 Haziran 2023
Karakterlerin motivasyonları yetersiz. Yaptıkları eylemleri yapma sebepleri o eylemi yapmak için yeterli bir sebep değil bu da filmin inandırıcılığına ve sürükleyiciliğine zarar veriyor.
Mustafa
05 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Filmdeki rahatsız eden olay durağanlık değil uzun uzun anlam karmaşası çıkaran diyaloglardı. Yarısına bile gelemedim çünkü film sizi kendine çekemiyor. Sonu güzel diye bu kadar uzun bir filmi izlemeyi göze alamadım. Konuyu uzatıp uzatıp anlatan ve sadece finalde bir şeyler veren film modası bitsin artık.
Saliha E.
03 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Her film gibi olayları anlatmak için ilk başta biraz yavaş ilerliyor sonrasında zekice sonlanmış bir film karşınıza çıkıyor. 6.5 puan bu film için ideal.
melisasas
25 Temmuz 2021
Çaylak
Daha iyi bir son beklerdim çünkü gidişat beklentimi karşılayamadı; 5/10 diyorum.
Ömer D.
15 Mayıs 2021
Çaylak
Alttaki yorumlara güvenerek açıp izledim. Arkadaşımı kırmamak için ilk bir saat zor dayandım. Bu tarz şaşırtan, beyin yakan filmleri seven takip eden birisi iseniz bu film sizi tatmin etmeyecektir. Vaktiniz değerli ise bu sitede sizi zevkten dört köşelik edecek harika film önerileri var. Yan sekmedeki film önerisine geçin derim.
öznurca
11 Mayıs 2021
Çaylak
Hikaye güzel ama tempo düşüktü. Daha iyi işlense muazzam bi sonuç ortaya çıkardı. Yine de boş vaktinizde izleyebilirsiniz.
Berat D.
09 Mayıs 2021
Çaylak
Kurgusu çok iyi, başlarda biraz yavaş ilerleyip sıksa da ilerleyen dakikalarda film güzelleşiyor. Sonuna kadar merak ettiren bir filmdi. Herkese tavsiye ederim.
son film bükücü
28 Mart 2021
Çaylak
Film gayet iyiydi. Merak ve gizemi hep sürüyor, sonu da mantıklı bitiyor.
Gül D.
16 Mart 2021
Çaylak
Ben durağan olduğunu düşünmüyorum gizem filmlerinin kendine has havasında var o durağanlık bence, filmi oldukça beğendim.
Kazım U.
07 Mart 2021
Sıkı Üye
Kurgu nasıl yapılır? İşte böyle yapılır. Bizde bu karmaşık kurgular en son 'suskunlar' ve 'ezel' gibi dizilerde denenmişti sonra da pek görmedik. Kendinizi bırakın ve izleyin.
Daha fazla yorum8
the translators konusuthe translators filmi konusuthe translators filmi yorumsırlar kitabı konususırlar kitabı filmi yorumgizem filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.