Son Kalan 2013 tr-TR

Son Kalan (2013)

(Gerilim - Dram)
2013
IMDB
7.5
(5) 4 54 0 5
47
7
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
IMDB
7.5
BU FİLM
12b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
26 Ocak 2018

Öncelikle hikayemiz tamamen gerçek. Yani yaşanmış bir olayın beyaz perdeye uyarlanmış hali. Afganistan'da Taliban'ın has adamlarından birine yapılan bir operasyonu konu alıyor filmimiz. Operasyonu yapan 4 askerin operasyon sırasında yaşadıkları bir olay, tüm operasyonu ve onlarca kişinin hayatını etkiliyor. Bu film, izlediğim bu türdeki filmler arasında ilk 5'te yerini çoktan aldı. Nefis sahneler, nefis çekim açıları, nefis fotoğraflar ve şahane oyunculuklar. ''Amerikan propagandası'' gibi lafları bir kenara bırakıp izlemek gerek. Ayrıca baş rolümüzde ''Mark Wahlberg'' boy gösteriyor. Yan rollerde de dikkat çekici isimler var; Vikings dizisinin Bjorn'unu filmimizde kararlı bir çaylak olarak görüyoruz. Hatta birkaç sahnede ünlü silah tüccarı ve para babası Dan Bilzerian'ı da görüyoruz. Her şeyi bir kenara bırakın ve bu filme kendinizi verin. Hadi tadını çıkarın!

Son Kalan - Lone Survivor

filmine yorum yap!
Bülent K.
12 Aralık 2022
Usta Yorumcu
Aynen, yukarıda da dendiği gibi; Amerikan propagandası gözüyle bakmadığınız zaman izlemekten zevk alabileceğiniz bir yapım. Düşme sahneleri favorim. Seneler sonra tekrar izledim, en çok aklımda kalan sahne düşme sahneleriydi. Güzel zevkli bir filmdi, izlenir.
Gökçen Y.
25 Aralık 2020
Usta Yorumcu
Bolca Amerikan propagandası yapılsa da savaş filmi sevenlerin kaçırmaması gereken bir yapımdı.
Bnrak
29 Haziran 2020
Çaylak
Sitede dolanırken karşıma çıktı, uzun zaman önce izlemiştim yorum yapmak istedim. Kesinlikle sıradan bir Amerikan propagandası deyip kenara atmayın, filme yazık etmiş olursunuz benden söylemesi. Ve mutlaka kulaklıkla izleyin, atmosferi daha iyi hissedeceksiniz.
Lavinya.
25 Nisan 2020
Çaylak
Filmin bir kısmında büyük bir spoiler yiyorsunuz ama fark etmiyorsunuz bile. Yetiştirdiklerinin nasıl kendine düşman oluşunu görüyorsunuz. Filler çarpışırken çimenler eziliyor lafın kısası. Kimseye güvenilmeyeceğini de genç adamın bırakıldığında koşarak talibana yetiştirdiğinde anlayacaksınız. Ne söylesem spoiler olacak fakat böyle bir operasyona da 4-5 kişi gitmezsin be kardeşim. 2 kez uçurumdan atladılar ufak tefek sıyrıklarla kapattılar filmi, kafa göz patlaması gerekiyordu. genel olarak aksiyon filmlerini severim ama verecek olursam 6-7 arası bi puan veririm.
SPOILER [GÖSTER]
Aytek S.
07 Ağustos 2019
Usta Yorumcu
film hakkında Kaan söylenebilecek her şeyi söylemiş ben de hepsine katılıyorum, gayet güzel.
lone survivor konusulone survivor izlelone survivor yorumlone survivor yorumlarterör filmlerisavaş filmlerioperasyon konulu filmlerasker filmleriasker konulu filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.