Son Kale 2001 tr-TR

Son Kale (2001)

(Dram - Suç)
2001
IMDB
7
(14) 5 52 0 5
52
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
14 Yorum
18 Ekim 2020

"Nasıl gözden kaçırmışım?" dediğim bu filmi aranızdan "Serhat Büyükada" göndermiş. Kendisine teşekkür ediyor ve konumuza geçiyorum... Filmimiz bir hapishane filmi. Orduda büyük saygınlık gören bir general bir olay sonucu 10 yıl hapse mahkum ediliyor ve eski askerlerin tutulduğu özel güvenlikli bir hapishaneye konuluyor. Fakat mahkumları insanlık dışı metodlar ile dizginlemeye çalışan hapishane müdürü, yeni gelen bu mahkum ile pek anlaşamıyor. İşte 2 saatlik bu filmde de bu süreci izliyoruz... Ben filmi çok sevdim. Hatta izlerken "Şimdiye kadar nasıl gözden kaçırmışım?" diye yakınıp durdum. Bazı filmleri izledikten sonra tadı damağınızda kalır, 'İşte sinema' dersiniz ya hani, işte bu film de benim için onlardan biri oldu. Yorumunuzu aşağıya mutlaka bırakın. Bu arada film Netflix'te de mevcut. Tavsiye ettiğim diğer hapishane filmleri için de şuraya göz atabilirsiniz. Hadi tadını çıkarın! 

Son Kale - The Last Castle

filmine yorum yap!
Muhammet O.
04 Ocak 2024
Çaylak
Bence gerçekten başarılı bir filmdi, mutlaka izlemelisiniz.
Ali Ç.
04 Aralık 2023
Robert abimizi o üniformayla daha uzun görmeyi bekliyordum. Onun haricinde güzel bir film fakat ben hapishaneden sorumlu albayımızın nemesis olma durumunun pek iyi bağlanamadığın düşünüyorum. Benim içinde hiç bir nefret oluşmadı... Hapishanede neden bu kararlara ve yollara başvurduğunu anlattığı sahne ona bir miktar hak vermemi sağladı. Bana işini iyi yapmaya çalışan bir adam gibi geldi ve ahlaki bir ikilem yaşayamadım. Aynı şekilde Robert abimize de pek ısınamadım asıl kötü karakter o gibi geldi bana. Sonda helikopterin düşmesi oldukça saçma idi. Bu mantıksızlıkların arasında bir de Amerikan bayrağını düzgün çekmesi ayrı bir saçmalıktı bana göre. Bu film neyi anlatmaya çalıştı ki? Patriotic olmayı mı? Asker ruhunu mu? Dürüstlüğü mü? Çok ortada kalmış bir film olduğunu düşünüyorum. Dediklerime rağmen izlemeye değer.
SPOILER [GÖSTER]
Ahmet Ç.
13 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Başroldeki adam gerçekten yılların askeri gibi görünüyor. İzlemenizi öneririm, iyi filmdi.
Bülent K.
12 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Robert Redford, adam sanki anasının karnından rütbeleriyle doğmuş gibi, generallik o kadar yakışmış ki... Herkes tarafından bilinmese de güzel izlenmelik bir film.
Ayhan B.
23 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Film afişindeki bayrak aslında parçalanmış düşünülmüş, 11 Eylül sonrası vazgeçilmiş, film çok iyi.
semih A.
29 Ağustos 2021
Çaylak
Çok kişinin bilmediği efsane filmlerden bir tanesi... Çok düşünme aç izle :)
eraycoskun
10 Mart 2021
Usta Yorumcu
Hapishane filmlerini seviyorsanız muhtemelen listenize bir yenisini daha ekleyeceksiniz, izleyin.
Ferhat A.
01 Mart 2021
Çaylak
Efsane bir film. Tek mekan filmi aslında. Ancak konu mükemmel bir şekilde resmen ilmek ilmek işlenmiş. İzleyin, izleyin, izleyin!
Büke alayunt
23 Ocak 2021
Sıkı Üye
Kaan iyi varsın çünkü bu filmi keşfetmemi sağladın. Harika bir filmdi! <3
Mehmet C.
15 Kasım 2020
Sıkı Üye
Hapishane filmi sevenler kaçırmasın. Nedendir bilinmez artık bu tatta filmleri göremiyoruz.
Daha fazla yorum4
the last castle konusuthe last castle filmi konusuthe last castle yorumson kale filmi konusuhapishane filmlerihapishane filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.