T-34 2018 tr-TR

T-34 (2018)

(Savaş)
2018
IMDB
6.5
(5) 4 25 0 5
22
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
IMDB
6.5
BU FİLM
17b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
08 Mart 2019
Filmimiz, bir grup Rus askerin, "2. dünya savaşının en iyi tankı" olarak adlandırılan T-34 tankı ile Almanların arasından kaçışını ve özgürlükleri için verdikleri mücadeleyi konu alıyor. Buralarda daha önce size de tavsiye ettiğim nefis film "Fury" gibi düşünebilirsiniz. Fakat ikisini kıyasmalayın derim. Çünkü ikisi de kendine göre gayet başarılı. O yüzden kıyaslayıp bu filmi es geçmeyin. Bu arada filmimiz biraz uzun. Hatta öyle uzun ki benim için bu filmin tek eksi noktası da gereksiz uzunluğu... Filmdeki görsel efektler, patlamalar, ağır çekimler hepsi yerli yerindeydi. İzlemeye karar verdiğimde burada size tavsiye edeceğimi pek düşünmüyordum fakat film beni bir şekilde yakalamayı başardı. Özellikle siz de tank savaşları konusuna biraz ilgiliyseniz bu film tam anlamıyla sizlik. E hadi tadını çıkarın!

T-34 - T-34

filmine yorum yap!
darly D.
21 Haziran 2023
Çaylak
Gayet güzel bir film. Patlama sahneleri falan efekt açısından da gayet başarılıydı.
Mustafa
26 Mart 2023
Usta Yorumcu
Filmin 2 saatten uzun olması hiçbir sorun teşkil etmiyor çünkü nasıl başlayıp bittiğini anlamıyorsunuz. Aksiyon ve biraz da gerilim olarak ben filmi çok beğendim. Ayrıca Rus propagandası olması çok doğal, bunu Amerikan filmlerinde de binlerce kez gördük.
Sturer E.
08 Haziran 2020
Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Benim gözümde propaganda filminden öteye geçmez. Alman tankları şüphesiz II. Dünya Savaşının ateş gücü ve zırh bakımından en iyi tanklarıdır. T-34 tankı ise ortalama bir tank. Maalesef bu filmi yapanlar T-34 tankını efsanevi bir şey sanmış olacak ki, tarihsel gerçeklikten uzak bir senaryo oluşturmuşlar. Bu propaganda filmi yerine Generation War gibi objektif yapımları izlemenizi tavsiye ederim. Söylediklerime hak vermeyenler lütfen Alman ve Rus tankları arasındaki farkları Vikipedi üzerinden araştırsın.
Uğur A.
10 Eylül 2019
Çaylak
Fury'den sonra kesinlikle tavsiyemdir efektler konusunda fury'i gölgede bıraktığını bile söyleyebilirim konu gayet başarılı işlenmiş. Filmi 2 kez izledim 2.cisinde bilerek özellikle askerliğini tankçı olarak yapmış bir arkadaşınızla izleyin, biraz hırpalarsınız hem filme komedi de girmiş olur :)
Tansu S.
31 Temmuz 2019
Çaylak
Şu an itibari ile bu film bende furry den bir adım öndedir. Teşekkür. Uzun zamandır izlediğim en iyi savaş filmiydi. İzleyin. İzlettrin. Pişman olmazsınız.
t-34 filmit-34 filmi 20182018 filmlerit-34 filmi konusutank filmleritank konulu filmlersavaş filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.