Tehdit 1995 tr-TR

Tehdit (1995)

(Gerilim - Dram)
1995
IMDB
6.6
(4) 4 21 0 5
20
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
4 Yorum
IMDB
6.6
BU FİLM
10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
18 Mart 2020
Bulaşıcı hastalıklar uzmanı ve aynı zamanda orduda Albay olan başarılı bir doktorumuz var. Bir de kalabalık şehirlere doğru gelmesi an meselesi olan bir virüs salgını. İşte filmimiz, Koronavirüs benzeri bu salgının ortaya çıkışını, mücadele etme yöntemlerini ve bu sürede devlet yetkililerinin aldığı hayati kararları konu alıyor... Film "salgın" konusunu baştan sona ele alarak beni kazanmayı başardı. Günümüzden 25 yıl önce yayınlanmış deyip "Nasıl gözden kaçırmışım şimdiye kadar" diye yakındım bile diyebilirim. Salgın konusunda daha da bilinçlenebilmek, o atmosferi daha iyi yaşamak ve küçük de olsa kendinizi hazırlamak isteyenlerdenseniz iyi oyuncu kadrosu ve yılına göre iyi bir bütçe ile çekilen bu salgın filmine bir şans verin derim. Üye girişi yaparsanız filmi izle butonu aktif olacaktır. Bu filmi izlemek isteyen kişilere fikir verebilmek için yorumunuzu mutlaka aşağıya bırakın, hadi tadını çıkarın!

Tehdit - Outbreak

filmine yorum yap!
Kamil K.
08 Nisan 2020
Merhaba, öncelikle tavsiyelerin çok güzel şimdiye kadar kötü bir film çıkmadı. Teşekkürler.
Tansu S.
06 Nisan 2020
Çaylak
Çıktığı yıl izleme fırsatım olmuştu :) Güzel film. Hala aklımdadır.
"Bir virüs nasıl yayılır?" sorusunun cevabı aslında. Güzel film. Güzel kadro.
Filiz Y.
24 Mart 2020
Çaylak
Bulaşıcı hastalıklar, virüs salgını, e bir de oyuncu kadrosu dersek ve de içinde bulunduğumuz şu günleri düşünürsek ben çok beğendim.
outbreak konusuoutbreak izleoutbreak oyuncularoutbreak yorumsalgın filmlerisalgın filmi önerilerien iyi salgın filmlerikoronavirüs filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.