19 Ekim 2019
Bugün bu tavsiyeye 98 kişi baktı.
Aranızdan "Mustafa Kocael", yıllardır "Bu filmi izledim" diyerek es geçtiğim bu keyifli filmi bana tavsiye olarak göndermiş. Kendisine teşekkürler ediyor ve konumuza geçiyorum. Yukarıda da dediğim gibi, piyasada "Tetikçi" benzeri o kadar film var ki, bu filmi de izlediğimi düşünüp es geçiyordum fakat meğer izlememişim. Filmimiz, çok başarılı bir keskin nişancının yaşadıklarını konu alıyor. Ununu eleyip, eleğini duvara asan adamımızın kapısına bir gün takım elbiseli adamlar gelip "Başkan vurulacak, onu kimin, nasıl ve nerede vuracağını en iyi sen tahmin edebilirsin yardım et" diyor ve adamımız da böylece olaya dahil oluyor... Eğer keskin nişancı filmlerine ilginiz biraz fazlaysa, 2 saatlik bu film sizi de tatmin edecektir. Ben keyifle izledim. Yorumunuzu mutlaka aşağıya bekliyorum, hadi tadını çıkarın!
Tetikçi - Shooter
filmine yorum yap!
Tekrar izlemem ama izlediğim için de pişman değilim güzeldi 2 saatimi boşa çıkarmadı beklentinizi orta tutarsanız beğenirsiniz. Aşırı iyi başlayıp hadi ya dedirtip güzeldi dedirten cinsten.
İyi film. Çok sıkmayan ama on numara da olmayan bi film bence. Boş vakitte izlenebilir.
Sniper filmlerini sevenler toplanın bu yapım kaçmaz, keskin nişancı filmleri arasında en iyilerden biri desem abartmış olmam.
Aksiyonu ve temposu tam ayarında ve hikayesi de çok iyi. Amerika'nın kendisini eleştirdiği en iyi filmlerden, eski filmdir ama unutmayın filmlerin son kullanma tarihi yoktur :)
Gereksiz hiçbir sahnesi olmayan, mükemmel ötesi bir aksiyon. 2007 yılında ilk izlediğimde hayran kalmıştım. Yıllar sonra eleştirel bakış açısıyla tekrar izledim, gerçekten kötüleyecek hiçbir yanını bulamadım. Mutlaka izleyin.
Çok fazla aksiyon olmasa da konusu iyiydi. Bazı yerlerde şaşkınlığımı gizleyemedim. Gece gece sizi kendisine kilitleyecek bir film arıyorsanız tereddüt etmeyin, izleyin. Zaten başrol abimize lafımız yok, çok iyiydi. 7.6 :)
Bu filmi kaç kez izledim bilmiyorum ama her izlediğimde aynı zevki alıyorum çok iyi bir film sadece izle :)
İzlemediyseniz listenize kesin almalısınız. Mark, oyunculuğunu konuşturmuş.
Tempo düşük, film 2 saat, sonu anlamsız. Çıktığı yıl için güzel ama artık daha dolu filmler varken miadını doldurmuş.
Klasiklerden, arada tekrar izlemelik.
Daha fazla yorum0
Yükleniyor...
keskin nişancı filmlerisniper filmlerimark wahlberg filmleriaksiyon filmleritetikçi filmi izletetikçi filmi konusuen iyi keskin nişancı filmlerishooter filmi izleshooter oyuncularıshooter konusushooter 2007 konusu