The Irishman 2019 tr-TR

The Irishman (2019)

(Dram - Suç)
2019
IMDB
8.7
(7) 3 82 0 5
62
20
İZLEDİM
SONRA İZLE
7 Yorum
IMDB
8.7
BU FİLM
11b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
27 Kasım 2019

Epey uzun zamandır izlemek için günleri iple çektiğim bu nefis filmi nihayet az önce izledim ve hemen koşarak buraya, size tavsiye etmeye geldim. Geleneği bozmuyor ve hislerime geçmeden önce konusuna şöyle bir değinmek istiyorum. Filmimiz, büyük bir mafyanın tetikçisi olan ve yıllar boyunca bu suç örgütü için çalışan "Frank Sheeran" isimli eski bir askeri konu alıyor. İşte tam 3 buçuk saatlik bu filmimiz de, Amerika tarihinde gizemli suç olaylarına karışan bu "İrlandalı" lakaplı tetikçinin hayatının belli başlı kısımlarına odaklanıyor... Öncelikle süresi epey uzun olan bu filmi izlerken şunu bilmelisiniz ki; bir tarihe tanıklık ediyorsunuz. Yani yıllar yıllar sonra bu filmin değeri daha da arttığında, bu filmi vizyona girince izlemiş o şanslı insanlardan olacaksınız. Şahsen ben bu filmi izlerken bunu hissettim. Çekim açıları, renkler, dönemin atmosferi, yönetmen koltuğunda "Martin Scorsese", oyuncu kadrosunda gerçekten dev olan isimler... Her şey nefisti. Şu koşturmacalı hayatınızın 3 buçuk saatini ayırın ve bu filmi izleyin derim. Birçok kişi sadece süresi uzun olduğu için bu filmi bir oturuşta bitiremeyecek muhtemelen fakat emin olun film sizi alıp götürecek kadar başarılı. Daha söyleyecek çok şeyim var fakat biliyorsunuz ki bir tavsiye metninin çok uzun olmaması taraftarıyım. O yüzden "Keşfettiklerim" köşemde bu film ile ilgili harika bir içerik hazırlayacağım, mutlaka göz atın. Ayrıca üye girişi yaparsanız da "Filmi İzle" butonu aktif olacaktır, oradan da izleyebilirsiniz. Yorumunuzu mutlaka ama mutlaka aşağıya bırakın, hadi tadını çıkarın!

The Irishman - The Irishman

filmine yorum yap!
Alperen
06 Eylül 2023
Usta Yorumcu
Her filmin hızlı tempoda ilerlemesi gerekmiyor ve bu film de yavaş yavaş sindirilerek izlenebilecek bir film. Bu yüzden bu tarz eleştirilere pek katılmıyorum. Onun dışında çok fazla duyguyu bir arada yaşatan bir yapımdı ki bunda tabiki usta aktörlerin rolü çok büyük. Başarılı bir kurguya sahip ve bana çok fazla biyografi filmi izliyormuş hissi verdi. Ben tek seferde izledim size de öyle tavsiye ederim.
widight
03 Kasım 2021
Sıkı Üye
Konuyu çooook yavaş işliyor. İki mükemmel aktörün olduğu bu film benim beklentimi karşılamadı. Filme Puanım: 5/10
Hayri S.
12 Mart 2021
Sıkı Üye
İki büyük dev aktörün birlikte rol alması ile çok büyük bir beklenti ile izledigim, ancak dağ fare doğurdu deyiminin anlamını iliklere kadar hissettiren zaman kaybı bir film.
Miraç I.
23 Aralık 2020
Usta Yorumcu
Uzun süre izleme listemde bıraktığım bir filmdi ve keşke daha önce izleseydim diye düşündürdü. Kadro efsane zaten, konusu da çok iyiydi. Yaşlandıkları bölümüne gelince insan biraz üzülüyor.
Umut Ö.
13 Ocak 2020
Sıkı Üye
Kısa ve öz; Şiir gibi film. Filmden anlayana...
SERDAR Y.
25 Aralık 2019
Çaylak
Scorsese'nin artık olgunluk dönemi eseri olan ve bir dönemin Amerikan tarihini anlatan bu güzel filmde "Joe Pesci", rolü ile oscar almalı bence!
Tacettin Ç.
29 Kasım 2019
Çaylak
Son aylarda izlediğim en iyi filmlerden biri. Usta oyuncular için bile izlenir. Tek eleştirebileceğim yönü Robert de Niro'nun gençliğini canlandırdığı marketçiyi dövüş sahnesi. genç bir adamın kavgasından ziyade yaşlı bir adamın dövüşüydü vücut artık bu aksiyon sahnelerini kaldırmıyor tabi zira 76 yaşında bir efsane. sadece gözüme batan bu oldu orada bir dublör olsa iyi olurdu neyse çok sıkıntı değil zaten filmi kesin izleyin.
the ırishman 2019 izlethe ırishman konusuthe irishman filmi oyuncularthe irishman oyuncularthe ırishman imdbrobert de niro filmlerial pacino filmlerimartin scorsese filmlerinetflix filmleri 2019

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.