The Protege 2021 tr-TR

The Protege (2021)

(Aksiyon - Gerilim)
2021
IMDB
6.3
(10) 3 24 0 5
18
6
İZLEDİM
SONRA İZLE
10 Yorum
1s 49dk
IMDB
6.3
BU FİLM
14b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
01 Eylül 2021

Filmimiz, sadece üst düzey işlere bakan 2 profesyonel suikastçıyı konu alıyor. Fakat içlerinden 1 tanesi bir saldırıya uğruyor ve diğeri de bu olayın izini sürmek için kolları sıvıyor... Öncelikle film, kesinlikle beklentimin üzerinde çıktı. Şöyle çerezlik bir film izleyeceğimi düşünürken baya baya iyi bir aksiyon filmi izledim. Vurdulu kırdılı sahneler beklediğimden çok daha iyiydi diyebilirim. Aslında film, John Wick'vari dediğimiz o yapımlardan biri. Fakat Samuel L. Jackson ve özellikle şu filmini çok beğendiğim Michael Keaton, filme çok farklı ve kaliteli bir hava katmış. Başrolümüzün de soğukkanlı görünen biri olması fazlasıyla fark etmiş... Şöyle altında ağır ağır ilerleyen bir hikayesi de olan, kurşunların havada uçtuğu, kimin elinin kimin cebinde olduğu belli olmayan güncel bir vurdulu kırdılı film izlemek isterseniz mutlaka bir şans verin derim. Ayrıca sonrasında hazırladığım şu listeye de göz atmayı unutmayın. Yorumunuzu aşağıya mutlaka bekliyorum, hadi tadını çıkarın! 

The Protege - The Protege

filmine yorum yap!
Bülent K.
16 Ocak 2023
Usta Yorumcu
Saçma sahneleri olsa da izlenebilir, çok fazla beklentiye girmeden izleyin derim.
Ayhan B.
17 Temmuz 2022
Usta Yorumcu
Gerçekten çok kötüydü. Öyle saçma sahneler var ki anlatılmaz izleyin diycem de o hatayı yapmayın bence.
Mustafa
25 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Beklentinizi yüksek tutmadan izleyebileceğiniz ortalama bir aksiyon filmi. Film size bir şey katmıyor ama hızlı ve can sıkmadan kendini izletiyor.
saygielci
12 Ekim 2021
Çaylak
Film güzeldi fakat süre sıkıntısından dolayı hızlı ilerliyor. Bu da izleyende sürekli filmi anlamaya çalışma çabası yaratıyor..
mamicillo
26 Eylül 2021
Sıkı Üye
Filmi çok beğenmedim. Çünkü bazı sahneler vardı ki çok yapmacıktı. Konu geçişleri de "çat çat çat" şeklindeydi. Altı bomboş geçti durdu.
Serkan B.
14 Eylül 2021
Usta Yorumcu
Aksiyon ve oyunculuklar üst düzeydeydi. Çok iyi işlenmiş heycanlı sahneler, donuk suratlı Maggie ve sonradan eklenen Keaton filmi kaliteli hale getirmiş. Kesinlikle orijinal dilinde izleyin.
osm
09 Eylül 2021
Film gerçekten güzeldi, beklentimin üzerine çıktı :)
Akif Feyzioğlu
02 Eylül 2021
Sıkı Üye
Film harikaydı. Olay örgüsü ve ters köşe yapması ile beni ekrana kitledi. Aksiyonu da gayet yerindeydi. Öyle güzel yağmur yağıyordu ki..
Nihat Ü.
02 Eylül 2021
Sıkı Üye
Bi şey diyeyim mi; çok iyi filmdi :) Spoiler olmaz diye yazıyorum; hele bi vurulma sahnesi var ki şok oldum, çok başarılıydı.
Mel
01 Eylül 2021
Usta Yorumcu
Uzun zamandır izlediğim en iyi aksiyon filmiydi. Başrol çok iyiydi, çok çok yakışmıştı. Hikaye daha iyi olabilirdi fakat bu kadarı da yeterli zira çok iyi işlenmiş. Vietnam'da geçen sahnelerde doğanın güzelliği de çok güzel gösterilmiş. Mekan seçimlerini sevdim, genel olarak film beni tatmin etti.
Daha fazla yorum0
the protege filmithe protege konusuthe protege filmi konusuthe protege yorumthe protege filmi yorumları2021 film önerilerien yeni aksiyon filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.