The Two Popes 2019 tr-TR

The Two Popes (2019)

(Dram - Komedi)
2019
IMDB
7.7
(5) 4 44 0 5
40
4
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
IMDB
7.7
BU FİLM
14b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
27 Aralık 2019

Bir tarafta gelenekçi, eski adetleri uygulayan biri, diğer yanda ise yeni dünyayı takip eden, yenilikçi ve modern bir aday. İşte filmimiz de, Papa olmak için seçime giren bu 2 farklı kardinalin Papa'lık macerasını konu alıyor. Birbirlerine rakip olan bu ikili, aralarında oluşan farklı bir bağ sayesinde geçmişleri ile yüzleşiyorlar ve ortaya da gayet izlenesi bir Netflix filmi çıkıyor... Öncelikle 2 saatlik bu filmi izlerken bir an bile sıkılmadım diyebilirim. Vatikan'da neler olur? Papa neler yapar? gibi sorularıma ve daha fazlasına bu film sayesinde cevap buldum. Filmdeki komedi o kadar dozunda ve yerinde ki, inanın bu yapımın, her akşam bir bölümünü devirebileceğim uzun bir dizi olmasını çok isterdim. Yalnız bu filmde gerilim, aksiyon ya da macera ararsanız çok üzülürsünüz peşin peşin söyleyeyim çünkü film gayet durağan bir şekilde ilerliyor. Eğer şöyle etkileyici, gerçek, içten ve samimi bir şeyler izlemek isterseniz, bu film beni olduğu gibi sizi de tatmin edebilir. İzlemek isteyenlere fikir verebilmek için yorumlarınızı aşağıya mutlaka bırakın, hadi tadını çıkarın!

The Two Popes - The Two Popes

filmine yorum yap!
Hilal K.
10 Ağustos 2021
Çaylak
Ben filmi hiçbir aksiyon sahnesi veya gizem barındırmamasına rağmen oldukça sürükleyici buldum. Aralara serpiştirilen komedi de gülümsemeyi sağlıyor, geçmişe dönük kısımlar ise dramı gayet güzel bir şekilde hissettiriyor.
Limon
25 Temmuz 2020
Çaylak
Yaa gerçekten çok güzeldi eğer vurdulu kırdılı film severlerden değilseniz kesinlikle hoşunuza gidecek bi film.
Shak
14 Temmuz 2020
Sıkı Üye
İki usta oyuncuyla gerçekten yaşanmış olayları konu alan, biyografi niteliğinde bir film. Şöyle yoğun bir dram arayışında değilseniz tavsiye etmem. Hem zaten Netflix yapmasa adı bile duyulmazdı bence.
Yoda S.
19 Ocak 2020
Akıp giden bir oyunculuk ve iki şahane usta.
rıdvan K.
12 Ocak 2020
Sıkı Üye
Yani vakit geçirmek için izlenebilir tabi ama ötesi yok.
the two popesthe two popes konusuthe two popes izlethe two popes oyuncularıthe two popes imdbnetflix film önerilerithe two popes fragmanpapa filmivatikan konulu filmler2019 netflix filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.