The Wandering Earth 2019 tr-TR

The Wandering Earth (2019)

(Bilim Kurgu)
2019
IMDB
6.3
(8) 4 40 0 5
32
8
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
IMDB
6.3
BU FİLM
19b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
09 Haziran 2019

Bu film tavsiyesini aranızdan "Kemal Oktay Akdoğan" izlemem için bana göndermiş. Teşekkürler ediyor ve konumuza geçiyorum. Öncelikle 2 saatlik, Netflix yapımı bir Çin filmi izleyeceğinizi söylemek istiyorum. Filmimizin, ilk duyduğumda beni heyecanlandıran acayip uçuk bir fikri var. Dünyamızın üzerinde devasa roketler olduğunu ve bu sayede koca gezegeni uzay gemisi gibi hareket ettirebildiğimizi düşünün. Heh işte şimdi de bu geminin, yani gezegenin Jüpiter'e çarpmak üzere olduğunu hayal edin. İşte filmimiz bu konuyu işliyor. Fakat nasıl işlemek... Film, baştan sona kadar sürekli bir aksiyon ile geçiyor. Devasa görsel efektler, patlamalar, yıkılmalar... Çin'in "En iyi filmi" olarak lanse edilen bu yapımı birçok kişi beğenmese de bir bilim kurgu izleyicisi olarak film beni kazanmayı başardı. Ayrıca gişe rekoru da kırmayı başaran film, beni sonuna kadar sürükledi. Zaten fikrin çılgınlığı beni kazanmışken bir de kurgusu cuk oturtmuş dedirtti. Sizden tek isteğim dublaj izlememeniz. Lütfen bu filmi altyazılı olarak tüketin. Bunun haricinde o kötü yorumlara bakmayın ve bu filmi de asla Interstellar ile kıyaslamaya kalkmayın. Daha doğrusu hiçbir filmi bir başkası ile kıyaslamayın. Bu filmi tek başına baz alın ve öyle değerlendirin. Yorumunuzu da muhakkak bırakın. Hadi tadını çıkarın!

The Wandering Earth - The Wandering Earth

filmine yorum yap!
Zeynep
08 Eylül 2023
Sıkı Üye
Çin yapımı görmeye alışık olmadığımız bir bilim kurgu filmi olmuş. Ben filmi gerçekten beğendim konusu farklıydı, yaratıcıydı. Efektlerin bu kadar iyi olacağını düşünmüyordum bu yüzden de beklentimin üzerindeydi. Farklı bilim kurgu filmleri izlemeye açıksanız bence beğeneceğiniz bir yapım.
Mustafa
30 Mart 2023
Usta Yorumcu
Konusu o kadar saçmaydı ki filme odaklanamadım bile. Dünyanın 10.000 noktasına roket yerleştirip başka bir güneş sistemine taşıma işlemi nasıl bir fantezinin ürünü :) Ayrıca filmde çok fazla hızlı sahne geçişleri var ve koşuşturmaca hiç bitmiyor. Bu da maalesef insanı yormaktan başka bir şeye yaramıyor.
ayten Y.
10 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Konusu gerçekten çok iyi ve çok farklıydı. Bazı eksiklikler olsa bile izlemeye değer. Bazı mantıksız, iyi açıklanamayan noktalar var. Uzatılmış sahneler yerine o önemli noktalar açıklanabilirdi.
Serkan Ü.
02 Mayıs 2020
Çaylak
Yarısına kadar izleyebildim... Çok hızlı ilerleyen, neyin ne olduğu belli olmayan, izleyeni yoran bir havası var. Tek iyi yanı görselliği... Benim fikrim tabii.
Arşivci
16 Nisan 2020
Sıkı Üye
Film Çin yapımı. Tabi Koronavirüs'süz zamandan kalma :) Güneşin kendi sistemini yok edeceğini bilseydiniz n'apardınız? Uzayda kolonileşmek için uzay gemilerine biner kaçardınız dimi? Birçok bilim kurgu ve yok oluş filmlerindeki gibi... Ama bu filmde çok farklı, orijinal bir fikirle çözüm üretmeye çalışıyorlar. Kaplumbağa misali evimizi de yanımızda götürelim diyorlar. Evet evet, dünyayı komple götürmekten bahsediyorum. Öyle uzay-zamanda atlamalı sıçramalı ütopik yöntemlerle de değil üstelik. Bildiğiniz itici roketler ile. Dünya üzerine bir sürü itici yerleştirip dünyayı komple götürüyorlar :) Harika görselleri olan, konusu orijinal bilim kurgu-aksiyon filmi. Yer yer mantık hataları var ama takılmayın keyifle izleyin :)
SPOILER [GÖSTER]
KEREM B.
01 Ekim 2019
Çin işi şişirme bir film.
Uğur A.
10 Eylül 2019
Çaylak
Şu filmi batılı bir film şirketi yapmış olsa 8/10'ları rahat olarak alıcak bir film, kırılan puanlar genellikle karakterlerle ilgili olarak düşürülmüş, sadece belli oyuncuların filmlerini izlemeye alışmış bir kesim için çok normal bir durum. imdb puanına aldırmayın kesinlikle izleyin.
Aytek S.
16 Ağustos 2019
Usta Yorumcu
tek kelime ile en azından benim için muhteşem! akıl almaz bir senaryo, muhteşem efektler ve gerim gerim bir gerilim. en son ''2012'' filmindeki deprem sahneleri bu kadar keyifli gelmişti. insanların kendi dillerini konuşup birbirlerini anlamalarına bayıldım! dünyanın ihtiyacı olan birlik ve beraberliği kıyamet anında bile olsa görmek çooook güzeldi. müzik dozunda idi hiç rahatsız olmadım kulak tırmalamadı, muhakkak seyredilmesi lazım. Dublajı gelirse bir daha izleyeceğim okurken ince detaylar kaçıyor sanki... izlenmeli.
the wandering earth izlethe wandering earth konusuthe wandering earth yorumlarıthe wandering earth konusubilim kurgu filmlerinetflix filmleri2019 netflix film tavsiyeleribilim kurgu filmi önerileri2019 film tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.