The War Below 2021 tr-TR

The War Below (2021)

(Dram - Savaş)
2021
IMDB
6.4
8
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
1 Yorum
1s 36dk
IMDB
6.4
BU FİLM
11b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
05 Ekim 2021

1. Dünya Savaşı sırasıda yaşananları konu alan filmimiz, gerçek olayları işliyor. Bir türlü Alman cephesini yaramayan komutanlar bir araya gelip bir çıkış yolu ararken içlerinden bir tanesinden gelen "Yukarıdan aşamıyoruz, o zaman aşağıdan deneyelim?" fikriyle bir tünel kazma işine girişiyor. Üstelik bunu da askerlere değil, 5 kişilik sivil bir ekibe yaptırmaya çalışıyorlar. İşte filmimiz de, tam olarak bu askerlikten bir haber olan 5 cesur adamın cephede yaşadıklarını bize aktarıyor... Öncelikle film, savaşın bu yönünü konu alan neredeyse hiç film/dizi olmadığı için benim dikkatimi çekmeyi başardı. Hikaye daha sürükleyici işlenebilirdi fakat hem cephe sahneleri, hem de verilen dramın dozu beni tatmin etti. Şöyle hem gerçek, hem de cephe psikolojisini iyi bir şekilde gösteren bir savaş filmi izlemek isterseniz bu tavsiyeme bir şans verin derim... Hadi tadını çıkarın! 

The War Below - Yeraltı Savaşı

filmine yorum yap!
eraycoskun
27 Ekim 2021
Usta Yorumcu
Fazla aksiyon olmamasına rağmen, ambiyans ve sesler izleyicide aksiyon varmış havası yaratıyor, çok beğendim ve başarılı buldum filmi. Tavsiye ediyorum.
the war below konusuthe war below yorumthe war below filmi konusuthe war below filmi yorumyeraltı savaşı konusufilm önerileri 20212021 film önerilerisavaş filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.