Toc Toc 2017 tr-TR

Toc Toc (2017)

(Komedi)
2017
IMDB
6.7
(31) 4 90 0 5
80
10
İZLEDİM
SONRA İZLE
31 Yorum
IMDB
6.7
BU FİLM
25b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
19 Mayıs 2020

Bu keyifli İspanyol filmini aranızdan "Ezgi", "Nesibe Baylan" ve "Merve Ak" izlemem için bana göndermiş. İlk gönderenin profilini yukarıya pinliyor ve hemen konumuza geçiyorum... Filmimiz, Obsesif Kompulsif Bozukluk sorunu ile mücadele etmeye çalışan 6 farklı insanın, ünlü bir doktorun bekleme salonunda karşılaşmalarını konu alıyor. Yerdeki çizgilere basamama ve ansızın küfür etme gibi farklı hastalıklara sahip olan bu insanlar, doktorlarını beklerken birbirleri ile tanışmaya başlıyorlar ve işte biz de bu süreci ve sonrasını izliyoruz... Öncelikle 1 buçuk saatlik, kısa fakat keyifli bir İspanyol filmi izleyeceksiniz. Film diyaloglar üzerinden ilerlediği için büyük bir bütçesi de yok, fakat akıllıca yazılan senaryosu ve karakterlerin eğlenceli olması filmi gayet keyifli kılıyor. Bu filmde olan her şey bizde de var, fakat biz neden böyle filmler yapamıyoruz? Sektörü engelleyen şey ne? Gerçekten böyle basit fakat gayet iyi filmlerle karşılaşınca sürekli olarak "bizde neden yok?" diye kızıyorum... Film bana keyifli bir, 1 buçuk saat geçirtti, darısı başınıza. Aşağıya yorumunuzu bırakamayı unutmayın, hadi tadını çıkarın!  

Toc Toc - Toc Toc

filmine yorum yap!
BÜŞRA A.
10 Haziran 2023
Çaylak
Bu filmin değeri neden bilinmiyor.. Çok eğlenceli ve hızlı bir film, tek mekan film sevenler sevecektir.
Mustafa
27 Mart 2023
Usta Yorumcu
Belki de ispanyol komedisi herkes için değildir bilemiyorum. İzlerken beni çok yordu ve karakterler aşırı derecede rahatsız etti. Sonunu getiremedim maalesef.
Spartaküs
04 Temmuz 2022
Çaylak
Komik değildi, eğlenceli olur diye beklentiye girdim ama maalesef eğlenceli da değildi. Yorumlara kandım :) Övüldüğü kadar değildi.
Ayfer Y.
22 Mart 2022
Sıkı Üye
Uzun zamandan beri bu kadar eğlenceli, güldüren bir film izlememiştim. Bu filmi neden bu kadar erteledim diye kızdım kendime hatta. Şahane bir filmdi film başından sonuna kadar güldürdü beni. Çok tatlış bir film...
Sedef K.
08 Şubat 2022
Bence gerçek anlamda güldüren, başarılı bir filmdi, tavsiye ederim.
Hayri S.
29 Ocak 2022
Sıkı Üye
Başarılı ve eğlenceli bir İspanyol filmiydi. Tavsiye ederim.
Büşra Ö.
18 Ocak 2022
Çaylak
Hem eğlenceli hem komik hem de birkaç sahnede şaşırtıcıydı, ben izlerken çok eğlendim izleyin :)
Pablo.Escobar
26 Eylül 2021
Sıkı Üye
Tamamlayamadığım nadir filmlerden... Çok bunaldım. Öff!
Serkan B.
10 Eylül 2021
Usta Yorumcu
Komedi denince listede tutulacak bir yapım, sadece gülmek için bile 2 kez izlenebilir.
Kaan A.
11 Temmuz 2021
Sıkı Üye
İspanyolların, kötü filmlerini henüz daha İspanya'dayken keşfedip dünyaya yayılması için senaristinden oyuncusuna hepsini imha ettiğini söyleyebilirim ama kanıtlayamam... Eğlenceli bir 1.5 saatti.
Daha fazla yorum21
toc toc konusutoc toc yorumtoc toc izletoc toc oyuncularispanyol filmleriispanyol filmi önerilerikomedi filmlerieğlenceli film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.