Para Avcısı 2013 tr-TR

Para Avcısı (2013)

(Biyografi)
2013
IMDB
8.2
(25) 4 261 0 5
238
23
İZLEDİM
SONRA İZLE
25 Yorum
3s
IMDB
8.2
BU FİLM
21b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
02 Aralık 2017

Hırslı bir borsacımız var. Kendisi DiCaprio'nun ta kendisi... 'Borsa' dedim diye de ''öğh borsa mı?'' şeklinde tepki verenleriniz olduysa da şunu söylemeliyim ki filmin hiçbir sıkıcı noktası yok. Hatta sizi yer yer gaza getirip ''ya sen nasıl bir adamsın!'' şeklinde bol kahkahalı naralar da atmanızı sağlayacak accayip keyifli bir film. Yani eğlenceli bir girişimcilik filmi de bu aslında... Bu arada filmimizde bolca müstehcen sahne mevcut, sonra kulağımı çınlatmayın. İlk zengin olanınız beni unutmasın bak gözüm üstünüzde... Aşağıya yorumunuzu bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın!

Para Avcısı - The Wolf of Wall Street

filmine yorum yap!
Aslı Ç.
15 Ocak 2024
Çaylak
Harika bir film, normalde eğlendiren tarzda film izlemeyen biri olarak çok eğlendim DiCaprio kalitesini filme yansıtmış kesinlikle izleyin sadece 18+ sahneleri hariç mükemmel film.
Alperen
11 Temmuz 2023
Usta Yorumcu
Süresinin uzun olmasından dolayı sürekli ertelediğim bir filmdi ama izlerken 3 saatin nasıl geçtiğini anlayamadım. Çok akıcı ve bir o kadar da eğlenceli bir film. DiCaprio'nun harika oyunculuğu, Margot Robbie'nin muhteşem güzelliğinin yanı sıra bolca müstehcen sahne de bulunuyor, şimdiden uyarayım.
Gökmen D.
09 Mart 2023
Sıkı Üye
Leonardo DiCaprio yanında Jonah Hill'ın de harika bir performans çıkardığı, diğer oyuncuların da güzel performans sergilediği, bir adamın sıfırdan çok yüksek noktalara gelene kadar azmini başarısını izliyorsunuz fakat bu yolda paranın gücüyle sapıtmasını da izleyeceksiniz, zaten bu kategoride popüler filmlerden de biri, rahatlıkla öneriyorum.
Ayhan B.
31 Mart 2022
Usta Yorumcu
Çok iyi sıkmayan film. Dikkat aşırı +18 sahneler de var aman dikkat.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Bence konudan çok sapılmış. Duygusal betimlemelerin daha ön planda olduğu ve sürenin daha anlamlı değerlendirildiği bir yapıt olabilirdi. Biyografi filmlerini çok sevmeme rağmen beklentimin oldukça altında kaldı. Fakat konu hakkında daha önce hiçbir fikriniz yoksa başlangıç için iyi bir seçenek olabilir.
widight
03 Kasım 2021
Sıkı Üye
İzledikten sonra ticarete atılıyorsunuz istemsizce. Boş vaktinizde izleyin, Leonardo abimiz yine bir şeyler yapmış :) 9/10
Pablo.Escobar
25 Eylül 2021
Sıkı Üye
Jordan Belfort olmak istemeyen erkek de ne bileyim :) Film efsane!
melisasas
02 Mayıs 2021
Çaylak
Film çok güzel ve anlamlı. Sadece müstehcen sahneler biraz aşırıydı, aileyle izlemenizi tavsiye etmem.
Esra K.
21 Nisan 2021
Çaylak
Aşırı eğlenceli bulduğum bir DiCaprio filmi daha.. Eğlenceli, vakit geçirmek için ve de biraz hırs yapmayı sevenler için harika :)
Zeynep E.
09 Nisan 2021
Çaylak
"Borsa asla kaybetmez" lafının filmi diyebilirim. Ve para insanı nasıl bozar... Fena bir film değildi, sadece biraz fazla uzundu, daha kısa tutulsa daha iyi olabilirmiş bazı sahneler sıkıyor izlerken ama tavsiyemdir.
Daha fazla yorum15
the wolf of wall street konusuthe wolf of wall street izlethe wolf of wall street yorumlarpara avcısı filmi konusugirişimcilik filmlerizengin olma filmlerigirişimcilik filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.