Transcendence 2014 tr-TR

Transcendence (2014)

(Bilim Kurgu - Romantik)
2014
IMDB
6.3
(15) 4 78 0 5
66
12
İZLEDİM
SONRA İZLE
15 Yorum
1s 59dk
IMDB
6.3
BU FİLM
22b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
23 Nisan 2021

Bu filmi izlemem için "Tavsiyeni Gönder" köşemizden onlarca kişi göndermiş. İlk gönderenin profilini ekliyor ve gönderen tüm üyelere teşekkür edip konumuza geçiyorum... Filmimiz, Yapay Zeka projesi yürüten bir grup bilim insanını konu alıyor. Konu 'yapay zeka' olunca birtakım radikal grupların hedefi oluyorlar ve bilimcilerimizden biri bu saldırılardan birine kurban gidiyor. İşte filmimiz de tam olarak bundan sonra başlıyor. Bedeni ölmekte olan biri için "Acaba beynini kurtarıp, onunla iletişim kurmaya devam edebilir miyiz?" sorusunu soruyorlar ve böylece olaylar başlıyor... İtiraf etmek istiyorum ki çıktığı yıllarda bu filme şöyle bir göz atmış ve es geçmiştim. Fakat siz benim yaptığım hatayı yapmayın. Başrolde Johnny Depp, Morgan Freeman ve Cillian Murphy gibi isimleri görünce beklenti fazlasıyla yükseliyor ve belki de çoğu kişi bu yüzden günün sonunda bu film için 'iyi' diyemiyor... Müthiş bir başyapıt izlemeyeceksiniz, fakat benim gibi bu konulara ilginiz varsa büyük keyif alacağınızı da söyleyebilirim. İyi veya kötü yorumunuzu aşağıya mutlaka bırakın, hadi tadını çıkarın! 

Transcendence - Transcendence

filmine yorum yap!
mihri
04 Ocak 2024
Çaylak
Bence yeterince anlaşılmayan bir film, bir şans verin ve Elon Musk'a göz kırpın ;)
Bülent K.
07 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Ben beğendim şahsen. Geleceği anlatan filmleri hep sevmişimdir zaten, bu film de çok yerinde bir öngörüde bulunuyor bence. Yapay zekanın gelebileceği noktaları görmeli insanlık...
Kaan A.
12 Haziran 2022
Sıkı Üye
Böyle oyunculara ve böyle bir konuya sahipken ne yazık ki vasat kalmış.
Ayhan B.
01 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Kötü bi filmdi, beklentinin altında kaldı, çok beklenti içine girmeyin derim.
Kaarlonan I.
12 Aralık 2021
Sıkı Üye
Film kadrosu çok iyi ama filmi beğendiğimi söyleyemem. Belki büyük beklentiye girdim bilmiyorum ama umduğumu bulamadım diyebilirim.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Bu filmin konusu üzerine cilt cilt roman yazılır. Tek kelime ile muhteşem. Bu türde ve konuda bir ilk mi, hayır. Ama animasyonlardaki yaratıcılık ve bilimsel bütünlük hat safhada. Fantasy'nin futurism'e döndüğü nokta.
pinkdreams
11 Ekim 2021
Çaylak
Konuya azıcık ilgisi olanlar reelde de filme konu olan olayın yapılmaya başlandığını çeşitli belgesellerde keşfedebilir, hayatımın anlamı Johnny Depp rol aldığı için söylemiyorum ama açın izleyin, hani bazı bilim kurgu filmleri vardır sizi geleceğin dünyasına şimdiden alıştırır, işte tam da o tarzlardan, tşk kaan.
dwaekki W.
04 Temmuz 2021
Usta Yorumcu
İki kere ters köşe olduk... İlk önce anlamamıştım ama sonradan dank etti; müthiş bir film. Bazen sıkıldım izlerken ama sonu tatmin etti. Harika.
ayten Y.
28 Mayıs 2021
Usta Yorumcu
Film beklediğimden çok farklı ilerledi. Fena değildi. Bazı sahneleri Lucy ve Limitless'ı anımsattı. Ama filmde eksikler vardı sanki genel bir konu yazılmış ve onu çekmişler. Kurgu ve senaryo çok eksik kalmış bence.
eowyn
12 Mayıs 2021
Usta Yorumcu
Beklentimin çok çok altında kalan bir film oldu, benim için yoklukta bile izlenilmez bir film.
Daha fazla yorum5
transcendence film konusutranscendence konusutranscendence film yorumlartranscendence oyuncularıbilim kurgu filmleriyapay zeka konulu filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.