Tuzak 2011 tr-TR

Tuzak (2011)

(Suç - Polisiye)
2011
IMDB
6.4
16
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
7 Yorum
1s 44dk
IMDB
6.4
BU FİLM
5.9b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
22 Temmuz 2023

Aranızdan Demet, Mustafa Kocael ve Fatma Nur Ekinci'nin tavsiye olarak gönderdiği bu film, günümüzden tam 14 yıl önce yayınlanmış olmasına rağmen bir şekilde gözümden kaçmayı başarmış... Filmimiz, kişilerin kısa süreler ile dünyanın başka bir yerindeki insanlar ile evlerini takas edebildikleri bir tatil sitesi ile tanışan genç bir kızın yaşadıklarına odaklanıyor. İş bulamamanın da verdiği bunalımı üzerinden atmak için bu siteyi kullanarak evini, Paris'teki bir ev ile takas eden kızımız, kendini birden koşturmacası ve gerilimi bol bir hayatta kalma savaşının ortasında buluveriyor... Öncelikle film, sürekli artan temposuyla izleyenini yakalamayı ve bırakmamayı başarıyor. Oyunculukların iyi olması yanında bazı sahnelerin gerçekliği, zor kamera açıları da beni şaşırtmayı başardı. Ortalamanın 1 hatta 2 tık üzerinde olan bu filmi siz de şimdiye kadar bir şekilde gözden kaçırdıysanız, artık şans vermenizin zamanı gelmiş demektir... Hadi tadını çıkarın!

(Aşağıda Ferhat da uyarınca unuttuğumu fark ettim; Filmde +18 sahneler de mevcut)

Tuzak - Switch

filmine yorum yap!
Anıl A.
02 Ağustos 2023
Orta seyirde bir film olsa da film yokluğu çektiğiniz bir dönemdeyseniz izlenebilir.
Nihat Ü.
01 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Şimdiye kadar nasıl izlememişim hayret ettim. Sağ ol kaan, gözden kaçırmışım hep.
Pinkmoon
27 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Jean-Christophe Grangé (gerilim-polisiye yazarı) hayranıyım kitaplarının bazıları filme uyarlandı bu filmde de yapımcılar arasında olunca kaçırmayım dedim. Güzel filmdi.
Özlem Ç.
24 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Sıfır beklentiyle başlamama rağmen heyecan ve merakla izledim. Sonu biraz aceleye gelmiş, farklı bir finalle çok daha başarılı bir film olabilirdi.
Aslı B.
24 Temmuz 2023
Usta Yorumcu
Tavsiyenize uyarak bugün izledim, güzel filmmiş. Şimdiye kadar nasıl gözden kaçırdım bu filmi dedim ben de. Son ana kadar gerilimi, gizemi, heyecanı yerinde hiç sıkılmadan izledim. Bazı mantık hataları var ama onları görmezden gelip izlerseniz gayet güzel bir film bende tavsiye ederim.
Ferhat A.
24 Temmuz 2023
Çaylak
Daha önce işlenmemiş bir konu. Film gayet akıcı. Birkaç ufak mantık hatası var ancak görmezden gelin. Kaan söylemeyi unutmuş sanırım; bazı sahneler yüzünden aile ile izlemeye uygun değil. Uyarmak istedim.
Mustafa
22 Temmuz 2023
Usta Yorumcu
Eric Cantona’nın da fena bir oyunculuk sergilemediği, ortlama üstü polisiye filmi. En önemlisi izlerken hiç sıkmıyor ve sonuna kadar bağlamayı başarıyor.
switch filmiswitch film konususwitch film önerisiswitch filmi yorumtuzak filmi 2011gerilim filmlerigerilim filmi önerilerien yeni gerilim filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.