Üçlü Sınır 2019 tr-TR

Üçlü Sınır (2019)

(Aksiyon - Gerilim)
2019
IMDB
6.9
(6) 4 72 0 5
66
6
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
IMDB
6.9
BU FİLM
20b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
15 Mart 2019

Filmimiz, 5 eski özel kuvvetler askerinin baş koyduğu bir operasyonu konu alıyor. Adamlarımız görevi bıraktıktan sonra emlakçılık, boksörlük gibi mesleklere yönelseler de aradıkları hayatı bulamıyor ve Güney Amerika dolaylarında yaşayan zengin bir karteli soymaya karar veriyorlar. Fakat işler birden sarpa sarıyor ve bu operasyon koca bir maceraya dönüşüyor... Öncelikle bir Netflix filmi izleyeceğinizi söylemek istiyorum. Oyuncular, mekanlar, efektler her şey tam ayarında ama senaryo biraz daha iyi olabilir gibi... Klasik Netflix filmi yani. Bunun haricinde ben gerçekten keyifli bir 2 saat geçirdim diyebilirim. Aslında bu oyuncu kadrosundan acayip bir aksiyon filmi bekledim ama filmin macera kısmı daha ağır bastı. Fakat genel olarak güzeldi. Şöyle operasyonlu, maceralı, bol ormanlı vurdulu kırdılı bir film izleyeyim diyorsanız bu filmi izleyin derim. E hadi tadını çıkarın!

Üçlü Sınır - Triple Frontier

filmine yorum yap!
Alperen
27 Aralık 2023
Usta Yorumcu
Netflix yapımı olduğunu görünce biraz tereddüt ettim ama beklentimin üstünde bir film çıktı. Öncelikle saf aksiyon beklemeyin, Kaan'ın da dediği gibi macera yönü daha ağır basıyor. Oyunculuklar ve prodüksiyon iyi senaryo da eh işte. Devam filmi de gelecek gibi duruyor.
abdul K.
12 Şubat 2023
Çaylak
2. bölümü gelecek bir film gibiydi, son sahneden onu anladım, dört gözle bekliyorum.
beraat Y.
18 Ekim 2021
Çaylak
Filmin aksiyon sahneleri yeterli, biraz alt metin de işlenmiş karakterler üzerinden o yüzden güzel bir filmdi pişman olmazsınız.
Tolga E.
17 Ağustos 2020
Çaylak
Tam bir aksiyon filmi değil aslında, yani çatışma vs sahnesi çok az. Yine de siz bilirsiniz.
Jennifer F.
18 Temmuz 2020
Usta Yorumcu
İlk yarısı normal, ikinci yarısı ise sürükleyici-maceralı-düşündürücü-hareketli-duygusal idi. Bana göre, özel bir operasyonu canlı izlemek gibi gerçekçiydi ve özellikle And Dağları kısmında doğa manzaraları eşsizdi (9/10) Emek verilerek ve özenilerek çekilmiş çok iyi bir film. Türkçe seslendirmesi de uyumlu idi karakterler ile.
Murat O.
06 Ocak 2020
Çaylak
Fena değil. Boş bir zamanda izlenebilir.
üçlü sınır filmitriple frontier filmi2019 filmlerinetflix filmleritriple frontier filmi konusu2019 netflix filmleriüçlü sınır film konususavaş filmlerifilm önerisisavaş filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.