Vurguncular 2016 tr-TR

Vurguncular (2016)

(Dram - Suç)
2016
IMDB
7.1
(10) 4 70 0 5
68
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
10 Yorum
IMDB
7.1
BU FİLM
8.7b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
08 Ocak 2018
Size buralarda tavsiye de ettiğim en az 4 filmin baş karakteri olan, gençlik filmlerinin vazgeçilmezi, fakat kendisi 30'unu aşmış olup hiç göstermeyen ''Miles Teller'' yine nefis bir film ile karşımıza çıkıyor. Yine size buralarda tavsiye ettiğim Nicolas Cage'in ''Lord of war'' filmine benzeyen bir senaryo ile savaş üzerinden kimlerin nasıl neler kazandığı konusu etrafında dönen filmimiz, 20'li yaşlardaki 2 gencin milyar dolarlık bir şirkete dönüşecek bir silah alım satım işini konu alıyor. İzleyeni inceden gaza getiren filmimiz, 2 sahnesinde geçen Türkiye izleri ile de sizi şaşırtacak. Konumuz savaş olunca filmin hemen başında Nevada'daki silah fuarına giden Recep Tayyip Erdoğan ilk tanıdık ibare olarak filmin başında dikkati çekiyor, sonraları ise bir tartışma sahnesinde ele alınan bir havlunun Türk malı olduğu izleyiciye aktarılıyor. Tüm bunlar yanında film birden Irak'a kayıyor ve o atmosferi de size yaşatıyor. Sırasıyla; hırs, gaza getiren bir yükseliş öyküsü ve dost kazığı gibi konuları izleyeceğiniz filmde, son da bir sürpriz var. Spoiler gibi olmaz diye düşünerek filmimizin bir kısmında tüm ihtişamıyla yakışıklı Bradley Cooper abimizi de görüyoruz. Heyecan arttıysa, hadi tadını çıkarın!

Vurguncular - Arms and the Dudes

filmine yorum yap!
Mustafa
12 Mart 2023
Usta Yorumcu
Seyir keyfi yüksek, izlerken hiç sıkmayan güzel bir filmdi. Oyunculukları çok beğendim ve birkaç sahnede gördüğümüz Bradley Cooper’a da rolü çok yakışmış. Mutlaka bir şans verin.
Ayhan B.
19 Temmuz 2022
Usta Yorumcu
Bu filme "harika bayıldım güzeldi" diyenler ne gördü acaba.. vakit kaybı bi filmdi, kaliteli sinema duygusunu çürütecek filmlerden bence.
Pablo.Escobar
25 Eylül 2021
Sıkı Üye
Gerçekten maceraya doyuran bi filmdi.. Jonah Hill ve Miles Teller zaten harika oyuncular.. Mutlaka izleyin.
Serkan B.
07 Eylül 2021
Usta Yorumcu
Gayet keyifli bir akış ve iyi oyunculuklar. Kirli işlerin küçük bir kırıntısının temsili olarak senaryolaştıran bu filmi bence beğeneceksiniz.
eraycoskun
09 Temmuz 2021
Usta Yorumcu
Film eğlenceliydi, seyri yüksekti. Boş zamanı değerlendirmek için bire bir tavsiye ederim.
sıla ö.
13 Ocak 2021
Sıkı Üye
İzlerken çok eğlendim 'due date' filmini izleyeniniz varsa kesinlikle bunu da izlemelisiniz. Filmin ortaları efsaneydi özellikle.
Serhat
15 Nisan 2020
Sıkı Üye
Eğlenceli ve merak uyandıran bir film, bence izlemelisiniz.
Mrtsrpc
13 Ocak 2020
Çok güzel ve çok eğlenceli bir film. Böyle güzel tavsiyelerin hastasıyız :)
hypecorn
01 Nisan 2018
Çaylak
Harika bir film..
Sabahattin H.
07 Şubat 2018
Etkileyici bir film fakat izlememe sebep olan asıl şey kaanın çok fazla filmden bahsetmeden merak uyandırıcı açıklamaları. Kaanın tavsiyesi hayat kurtarır çünkü onlar kaanın tavsiyesi
Daha fazla yorum0
arms and the dudes konusuarms and the dudes izlearms and the dudes yorumlar2016 vurguncular filmi

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.