Whiplash 2014 tr-TR

Whiplash (2014)

(Dram - Müzik)
2014
IMDB
8.5
(33) 4 243 0 5
227
16
İZLEDİM
SONRA İZLE
33 Yorum
1s 47dk
IMDB
8.5
BU FİLM
15b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
07 Ocak 2018

Konservatuvarda okuyan ve bateriye tam anlamıyla aşık olan bir genç ve aşırı disiplinli ve prestijli zorlu bir hocanın etrafında dönüyor filmimiz. "Zorlu" diyorum çünkü hocamız, sadece yanlış nota bastı diye öğrencilere yapmadığını bırakmayan hocalardan... İçindeki müzik sevgisiyle gayet masum bir şekilde kendini sanat dünyasında bulabileceğini düşünen gencimizi ise hem zorlu hem de şaşırtıcı ve acı dolu bir serüvern bekliyor...Yani kısacası müzik ve hırs dolu nefis bir film izleyeceksiniz. Tam anlamıyla taş gibi oyunculukları ve çok başarılı kamera açıları ve kulaklarımdan bir süre silinmeyen melodileriyle film beni her yönü ile etkilemeyi başardı. İzledikten sonra YouTube'a girip filmde çalınan parçaları da tek tek dinlemenizi öneririm... Yorumunuzu aşağıya mutlaka bırakın, e hadi tadını çıkarın! 

Whiplash - Whiplash

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
svlittsz
2 yıl önce
Çaylak
Ortalama bir film, bence abartıldığı kadar iyi değil ama yine de izlenir.
anyone
21 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Hayatımın en keyifli dakikalarından birini yaşadım izlerken... Verdiği mesaj, konu aldığı felsefesi çok anlamlı ve güzeldi. Kesinlikle izlemelisiniz..
Pinkmoon
29 Haziran 2023
Sıkı Üye
Jazz pek dinlememe rağmen bu film vay be dedirtti... Hoca ne kadar gıcık ya ben katlanamazdım galiba.
Ahmet Ç.
25 Haziran 2023
Sıkı Üye
Ara ara açıp, özellikle final sahnesini izlerim, puanını hak ediyor.
darly D.
14 Haziran 2023
Çaylak
Unutamayacağınız, zaman zaman açıp tekrar izlemek isteyeceğiniz tarzda bir film.
Helinn
30 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Oyunculuklar muazzamdı hele ki J.K. Simmons... işleyişi güzel ancak puanını asla karşılamadı. Tahmin edilebilir bi son, beklentiye girmeden izlenir.
Alperen
18 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Bu filmi en öne çıkaran şeyin JK Simmons'ın muazzam performansı olduğunu düşünüyorum ki benim gibi düşünen birçok kişi olmuş ve kendisi tam 47 ödül kazanmış bu film ile... Bunun yanında hırs ve müziğin doruklarda olduğu kaliteli bir yapım fakat imdb puanını biraz fazla buldum, bu yüzden izlemeden önce çok da büyük beklentiye girmeyin derim.
Zeynep
05 Ekim 2021
Sıkı Üye
İmdb puanı bence fazla gelen, normal düzeyde seyredilebilecek bir film. Abartılmış ve amaçsız sahneleri olduğunu düşünüyorum. Ne çok kötü ne çok iyi diyebilirim.
Pablo.Escobar
23 Eylül 2021
Sıkı Üye
Güreşi sevmeyen bir sinemasevere Dangal filmini izletin bayılır, halteri sevmeyen bir sinemasevere Naim filmini izletin bayılır, arabeski sevmeyen birine Müslüm filmini izletin bayılır... Aşırı müzikalle film olmaktan çıkmış, ve sadece dünyadaki batericilerin oylarıyla imdb de yüksek oy almış bir yapıt olmuş...Yıllarca ertelemiştim izlemeyi keşke ertelemeye devam etseydim.. Herkes de bi gaza gelmiş acaba aranızda fletcher'a katlanabilecek birisi var mı...
semih A.
29 Ağustos 2021
Çaylak
Bu zamana kadar izlediğim en iyi filmlerden bir tanesi, kesinlikle önerimdir!
dwaekki W.
28 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Filmi çok sevdim, harbiden de gaza getirdi. Ama baterist olma hayallerim vardı bu filmden sonra biraz tırstım açıkçası :)
Daha fazla yorum22
whiplash konusuwhiplash izlewhiplash yorumlarwhiplash filmi oyuncularıetkileyici filmlerhırs filmlerigaza getiren filmlergaza getirme etkili filmlerödüllü film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.