Yağmurda Yarış Sanatı 2019 tr-TR

Yağmurda Yarış Sanatı (2019)

(Dram - Komedi)
2019
IMDB
7.4
(13) 5 39 0 5
39
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
13 Yorum
31 Aralık 2019

Filmimiz, bir köpeğin, yavru evresinden yaşlanana kadar neler yaşadığını konu alıyor. Fakat insancıl bir bakış açısıyla değil de tüm filmi, köpeğimiz Enzo'nun sesi ve düşünceleri ile izliyoruz. Yani 2 saatlik bu film boyunca sürekli olarak köpeğimizin iç sesini duyacaksınız. Kendisi bir araba yarışçısı tarafından sahipleniyor ve köpeğimiz Enzo'nun hikayesi de böylece başlamış oluyor... Açıkçası film beklediğimden çok daha iyi çıktı. Şöyle köpek konulu o bildiğimiz ortalama filmlerden izleyeceğimi düşünürken film, içindeki gerçeklik ile beni fazlasıyla şaşırttı. Yer yer eğlendim, yer yer de gerçekten duygulandım diyebilirim. Asırlardır insanoğlunun sadık dostu olan köpekler neler düşünür? Neler yapar? Ne kadar iyi bir dostturlar? İşte hepsi bu filmde verilmiş. Mutlaka ama mutlaka bu filmi izleyin derim. Yorumunuzu çok merak ediyorum aşağıya bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın!

Yağmurda Yarış Sanatı - The Art of Racing in the Rain

filmine yorum yap!
suat T.
10 Nisan 2024
Sıkı Üye
Baştan sona akıp gidecek, hayvan sevginizi depreştirecek, anın ve zamanın kıymetini hatırlatacak, şöyle olsa daha güzel olurdu diyeceğiniz (bence) hiç bir kusuru olmayan sımsıcak bir film. İzlemeyen çok şey kaybeder.
Gizem O.
04 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Olayları bir köpeğin gözünden izlemek ayrı bir tat verdi. Dostluk temalı filmleri izlerken hep keyif almışımdır bu da o filmlerden biri. İzlenilecekler listenize eklemenizi öneririm.
drsecil
24 Temmuz 2021
Çaylak
Çocukluğumdan beri hayvanları hep uzaktan seven biriyim, dokunmaya çekinirim. Bu filmden sonra köpeklerin sevgiye muhtaç bir bebekten farksız olduğunu öğrendim. Geç de olsa.. İzlenmeli.
selahattin ü.
28 Haziran 2021
Çaylak
Güzel filmdi izleyin. Pişman olmazsınız. Ben sıkılmadan izledim.
Jennifer F.
13 Ekim 2020
Usta Yorumcu
Gerçekten köpek ile insan bağının ne denli derin olduğunu anlatan ve izleyicisini ağlatmayı başaran bir filmdi.
Burçin A.
07 Ağustos 2020
Çaylak
Güzel film... Sevgi dolu... Ben beğendim. Hayan dostları da çok sevecek bu filmi.

bendensewolmaz
07 Temmuz 2020
Çaylak
Barış Özcan da önermişti, kısa bi bilgilendirme yapayım dedim... İzlemenizi kesinlikle öneriyorum.
Gökhan Özkol
16 Nisan 2020
Usta Yorumcu
Gerçekten çok güzel bir film. İsmi bile muhteşem, vakit kaybetmeden izleyin, asla pişman olmazsınız...
deniz M.
18 Mart 2020
Beşinci dakikada falan ağlamaya başladım. filmin sonunda filme ara vermek zorunda kaldım... sakinleşip filmi bitirdim film bitince biraz daha ağladım. ya tabi ben biraz duygusal bir insanım o kadar hüzünlü olmaya da bilir.
Aşkın K.
15 Mart 2020
Usta Yorumcu
İlk kez tanıştım Milo Ventimiglia ile. Film güzeldi ama başrol oyuncusunun hakkını vermek lazım. Çok iyi oynamış. Güzel film izleyin.
Daha fazla yorum3
the art of racing in the rain izlethe art of racing in the rain imdbthe art of racing in the rain konusuköpek konulu filmlerbaşrolünde köpek olan filmlerhayvan filmlerihayvan konulu filmler2019 film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.