Yalanın İcadı 2009 tr-TR

Yalanın İcadı (2009)

(Fantastik - Komedi)
2009
IMDB
6.5
(15) 3 95 0 5
72
23
İZLEDİM
SONRA İZLE
15 Yorum
1s 40dk
IMDB
6.5
BU FİLM
19b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
12 Şubat 2020

Yalanın olmadığı bir dünya sizce nasıl olurdu? Mesela bir restorandasınız, siparişinizi verdiniz ve getiren garson "Abi yemeğinden bi çatal, kolandan da bir yudum aldım" diyor. Ya da mesela yeni tanıştığınız biri hemen orada yüzünüze "Hiç yakışıklı değilsin" diye söyleyiveriyor... Eğer böyle bir dünya fikri size de çok çılgınca geldiyse ve biraz da ilginizi çektiyse bu filmi hemen izleyin derim... Komedyen Ricky Gervais'i çok zeki buluyor ve stand up şovlarını da ayıla bayıla izliyorum. Kendisinin böyle bir filmi olduğunu duyunca "Bu güne kadar nasıl izlememişim!" diye yakınıp hemen oturup izledim ve gerçekten eğlendim ve keyifle bitirdim bu filmi. Fakat film, "Din ve İnanç" üzerine de birçok konuya değiniyor baştan uyarayım. Belki o kısımlar size biraz ters gelebilir bunu kesinlikle anlarım fakat o bölümü hariç tutsanız bile filmin temel aldığı "fikir", gerçekten izlemeye değer. Hemen üye girişi yaparak bu filmi izleyebilirsiniz. Bu film için yazacağınız yorumlarınızı çok merak ediyorum mutlaka olumlu ya da olumsuz yorumunuzu aşağıya bırakın. Hadi tadını çıkarın!

Yalanın İcadı - The Invention of Lying

filmine yorum yap!
Ahmet Ç.
19 Haziran 2023
Sıkı Üye
Konusu iyi, kafa dağıtmalık, çerezlik komik güzel bir filmdi.
Mustafa
13 Aralık 2022
Usta Yorumcu
Filmin ilk yarısını çok eğlenceli bulmuştum ta ki dinler konusuna girene dek. Niye orada takılı kaldılar ki? Binlerce konu üzerinden de film gayet ilerleyebilirdi. Filmin ortalarında insanların dini değerlerine dahi bitmek bilmeyen küfürler vardı. Hatta sonlara doğru yapacağınız işin dedim. Aşağıdaki aile filmi yorumuna da kesinlikle katılmıyorum.
Film S.
05 Mayıs 2022
Çaylak
Filmi izlemeye güzel bir motivasyonla başladım ama hayal kırıklığına uğradım. Doğru söylemeyi kabalık olarak gösteren, dinlerin zırvalık olduğunu ve yalan olduğunu söyleyen, güya eğlendirmeyi amaçlamış bir film olduğunu düşünüyorum. Değerler üzerinden yapılmış bir komedi, komediden çok hakarete yakındır. Şakanın da bir sınırı olmalı, daha iyi bir senaryo beklerdim.
Pablo.Escobar
02 Aralık 2021
Sıkı Üye
Nedendir bilmiyorum ama içim kımıl kımıl oldu.. Bence güzel, çerezlik, tebessüm bırakan bi filmdi.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Kendimi zorlayarak açtığım bir akşam hiç beklemediğim bir kalitede bulduğum film bu. Beyaz yalanlar maalesef bu hayatta şart.
Nazlı Ç.
30 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Konusu ve Ricky Gervais'le beraber güzel bir film olmuş. Sadece daha iyi olabilir miydi? Evet, ama yine de izlenir mi keyifle? Kesinlikle!
Mel
06 Temmuz 2021
Usta Yorumcu
İlginç konusu olan vakit geçirmelik bir film. İçinde insanlığa dair eleştiriler var, yer yer de güldürüyor. Filmde insanlar yalan söylemiyor tamam ama her şeyi de söylemek zorunda değillerdi. Çok fazla ayrıntıya takılmadan izlenilebilir.
ayten Y.
21 Temmuz 2020
Usta Yorumcu
kafa dağitmalik kategorisine koyulabilir bence . fazla beklentini olmadan izleyin.
Limon
01 Temmuz 2020
Çaylak
Gökteki adam muhabbeti cok iyi :D Eğer aileniz din konusuna falan çok takılmıyosa tam bi aile filmi.
Serhat K.
05 Haziran 2020
Çaylak
İzlenir, eğlenceli bir filmdi. Değişik bir senaryo.
Daha fazla yorum5
yalanın icadı filmyalanın icadı konusuyalanın icadı izleyalanın icadı yorumlarthe ınvention of lying yorumthe ınvention of lying konusuthe ınvention of lying izlericky gervaisin oynadığı filmlerkomedi filmlerikomik filmleren iyi komedi filmlerigüldüren filmlerkomedi film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.