Yaratıcı 2023 tr-TR

Yaratıcı (2023)

(Aksiyon - Bilim Kurgu)
2023
IMDB
6.9
(6) 4 26 0 5
24
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
2s 13dk
IMDB
6.9
BU FİLM
8.3b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
21 Kasım 2023

Aranızdan Ömer'in tavsiyesi ile izlediğim bu bilim kurgu filmi, insanoğlu ve yapay zeka arasında yaşanan bir savaşı merkeze alarak ilerliyor. Tüm bu savaşın ortasında, hem eşini hem de çocuğunu kaybeden bir özel kuvvetler ajanı da bu kaosun içinde kendi intikam savaşını veriyor. Fakat olaylar ilerlerken kendini savaşın farklı saflarında buluyor ve bilim kurgu temalı, yer yer vurdulu kırdılı, farklı bir dünyada olup bitenleri konu alan bir film başlamış oluyor... Öncelikle 'uzun' ve hikaye olarak da 'zayıf' bir film izleyeceksiniz. Fakat filmde yaratılan bilim kurgu temelli atmosfer, beni gerçekten yakaladı. Suya hiç değmeden ilerleyen deniz taşıtları, atmosferde dolaşarak dünyada istediği noktayı vurabilen dev gemiler, uzay araçları ve robotlar... Ben bu dünyayı ilgi çekici buldum diyebilirim. Süresi, işlenen konuya göre uzun fakat 1-2 nokta hariç sıkmadan beni sonuna sürükledi. Bu tür farklı dünyaları konu alan filmleri çok göremiyoruz, bu yüzden burada size de tavsiye etmek istedim.. Yorumlarınızı aşağıya mutlaka bırakın, hadi tadını çıkarın!

Yaratıcı - The Creator

filmine yorum yap!
Mehmet Y.
20 Şubat 2024
Hatrı sayılır bir zamandır uzun olup bu kadar beğendiğim bir film olmamıştı. Science Fiction, yakın bir gelecek ve günümüzün yükselen değeri yapay zeka..
Bülent K.
16 Ocak 2024
Usta Yorumcu
Sonunda bitirebildim, konu olarak beğendim. İnsanın ve insanlığın içindeki iyi ile kötünün savaşını güzel anlatmış. Ama başrol oyuncusu başta olmak üzere bazı rol-karakter seçimlerinin başarısız olduğunu düşünüyorum. Bilim kurgu olarak işlediği çoğu teknoloji şu an temel biçimiyle de olsa kullanılabilir durumda, ilerde bu yönde izleme olasılığı yüksek. Kurgusal sahnelerde başarılı. Sonuç olarak bazı hatalı karakter seçimlere rağmen beğendim.
mihri
19 Aralık 2023
Çaylak
Sonlarına doğru çok sıkmaya başladı bu yüzden atlayarak izledim ama konuyu beğendim.
eraycoskun
06 Aralık 2023
Usta Yorumcu
Beğendim. Hikaye olarak da beni tatmin etti diyebilirim. Tam bir bilim kurgu filmi.
Mehmet C.
01 Aralık 2023
Sıkı Üye
Çok başarılı buldum hatta dizi olsa ne izlerdim diye bile düşündüm. Ben beğendim yalan yok.
Pinkmoon
28 Kasım 2023
Sıkı Üye
Uzun olsa da güzeldi, beni tatmin etti. Sürükleyici, farklı bir bilim kurgu izlemek isteyenlere tavsiye ederim.
the creator filmithe creator konusuthe creator film konusuthe creator yorumthe creator film yorumbilim kurgu filmibilim kurgu film önerileribilim kurgu filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.