Yargıç 2014 tr-TR

Yargıç (2014)

(Dram - Suç)
2014
IMDB
7.3
(8) 4 45 0 5
42
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
2s 21dk
IMDB
7.3
BU FİLM
22b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
01 Ağustos 2020

Aranızdan "Kaan Avan" izlemem için göndermiş bu filmi. Kendisine teşekkürler ediyor ve konumuza geçiyorum. Filmimiz, başarılı bir avukatın, mahkeme sırasında aldığı annesinin ölüm haberi üzerine memleketine dönmesini ve burada babasının avukatlığına soyunmasını konu alıyor. Adamımız, yıllar önce çekip gittiği bu baba ocağına dönünce hem eski defterler açılıyor hem de kendisini dram dolu bir çukurun içinde buluyor... Öncelikle başroldeki 2 Robert'ın da oyunculuğunun şahane olduğunu söyleyebilirim. Mahkeme ve hukuk filmlerini oldum olası beğeni ve dikkatle izlemişimdir. İşte bu film de sevdiğim mahkeme filmleri listeme girmeyi başardı. Üstelik sadece bu da değil; Film, içindeki baba-oğul ve aile konusuna ağırlık vermesi ile de nefis bir drama dönüşüyor. Hatta sırf bu yüzden bu filmi sadece "Etkilesin" değil "Ağlatsın" kategorimde de size tavsiye ediyorum çünkü film, 3-4 sahnede gözlerimi nemlendirmeyi de başardı... Filmle ilgili tek olumsuz düşüncem süresinin uzun olması. Yani 2 buçuk saat değil de daha kısa tutulabilseymiş, 1 tık daha etkileyici bir film olabilirmiş zaten izlediğinizde siz de fark edeceksiniz... Bunun haricinde oyunculukları, hikayesi ve zekice hazırlanan diyalogları ile şahane bir film izledim diyebilirim. Yorumunuzu aşağıya mutlaka bırakın, hadi tadını çıkarın! 

Yargıç - The Judge

filmine yorum yap!
Bülent K.
27 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Duygular üzerinden işlenen bir konu. Duygusal bir yapınız varsa hoşunuza gidecektir. Yok eğer vurdu kırdıcıysanız sıkacaktır. Benim hoşuma gitti...
Mustafa
27 Mart 2023
Usta Yorumcu
Film, gizem üzerinden değil, genellikle dram üzerinden ilerliyor ve süresi 2,5 saate yakın. Avukatın memleketine dönüp babası ve yakınlarıyla yüzleşmesini ağır ve etkileyici bir şekilde anlatıyor. Mükemmel değil ama bir şekilde uzun süresine rağmen kendini izletmeyi başarıyor.
Hacer Ö.
19 Aralık 2022
Sıkı Üye
Az önce izleyip bitirdim. İtiraf etmeliyim ki bu siteye iyi ki üye olmuşum. Bu filmle 1 ayda 54.'cü filmimi izlemiş oldum. Kaan'ı tebrik ediyorum. Bütün tavsiyelerini izlemeye çalışıyorum. Filme gelirsek; bence müthiş bir yapım ve olağanüstü de bir senaryosu var. Zaten fragmanın 5. saniyesinde filmi izlemeye karar vermiştim. Konusunu anlatmayayım ama etkiledi... Biraz uzun ama sıkmıyor. İzleyin derim.
E.N.A.
05 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Gizem filmi, sonuna kadar kim ve nasıl sorularını sormanıza sebep oluyor. Temposu ortalara doğru düşen ama alt metinde çok fazla düşündüren bir film olmuş. Söz cambazlıklarıyla da eğlendiğimi inkar edemem.
sıla ö.
05 Şubat 2021
Sıkı Üye
Dram konusunda pek bir şey söyleyemeyeceğim çünkü pek de ağlamaklı geçmedi film ama duygu dolu olduğunu söylemeliyim. Oyunculuklar çok iyiydi, film de sıkmadan izletti. Genel olarak ortalama bir filmdi bence.
katilcivciv
12 Kasım 2020
Sıkı Üye
Film biraz fazla uzun fakat izlemeye değen bir film. 12 kızgın adam filminden sonra avukatlı filmlere merakım artmıştı ve bu film de beni memnun etti.
Büke alayunt
20 Ekim 2020
Sıkı Üye
Çok başarılı bir film. Zaten Robert Downey jr. başrol, çok beğendim çok da duygulandım. Kesinlikle izleyin.
Miraç I.
03 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Bir baba oğul filmi. Bazı yerlerde gözleriniz doluyor. İnce mesajlar var. Ben etkilendim. Oyuncular güzeldi, senaryo gayet iyiydi. Göz ardı edilmemesi gereken bir film. Kendinizden küçük de olsa bir parça bulabilirsiniz..
the judge konusuthe judge izlethe judge yorumthe judge yorumlarthe judge filmi konusumahkeme filmlerihukuk filmleridava filmi önerilerien iyi mahkeme filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.