Yetenekli Genç Kadın 2020 tr-TR

Yetenekli Genç Kadın (2020)

(Suç)
2020
IMDB
7.2
17
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
1s 53dk
IMDB
7.2
BU FİLM
6.0b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
01 Şubat 2023

Aranızdan Songül ve Fatih Doğan'ın "Tavsiyeni Gönder" köşemizden izlemem için gönderdiği bu film; Tıp okurken birden hayatı değişen genç bir kadının yaşadıklarını konu alıyor. Tüm etrafındakiler tarafından geleceği çok parlak görünen genç kızımız okulu da bırakınca gündüzleri bir kahvecide, akşamlarıysa 'intikamı' için dışarıda çalışmaya başlıyor. İşte hikaye de böylece yavaş yavaş bizi de yanına katarak başlamış oluyor... Öncelikle yıllardır izleyip durduğumuz klasik 'intikam' konusunun fazlasıyla orijinal bir şekilde işlenmesi beni mutlu etti. Ayrıca filmin dikkat çekmek istediği temelindeki konu da bence fazlasıyla vurucu. Filmin cıvıl cıvıl renkli havası sizi şaşırtmasın, film çok ciddi bir konuyu işliyor. Fakat filmin temposu 8 olarak başlıyor, ortalarda 7'ye ve sonra da 6'ya düşüyor. Fakat bu kötü mü? Bence değil... Beni şaşırtmayı başaran filmlerden biri oldu bu. Hem hikayesini, hem içindeki romantik kısımlarını, hem de 'suç' tarafının işlenişini fazlasıyla beğendim. Darısı başınıza... Hadi iyi seyirler!

Yetenekli Genç Kadın - Promising Young Woman

filmine yorum yap!
Aslı B.
15 Nisan 2024
Usta Yorumcu
Beni etkilemedi neye yaradı yani? Ben olsam öyle yapmazdım, deli gibi hırslanır, okulumu bitirir mesleğimde en iyi yerlere gelmeye çabalardım. İntikam falan filan bunlar boş şeyler, kimsenin bir tarafını kesmeye gerek yok, olması gereken olur sadece bekle...Tamam başrol rolünü güzel oynamış ama işleniş beni sarmadı, izlemezseniz bir şey kaybetmezsiniz.
SPOILER [GÖSTER]
Ahsen S.
14 Nisan 2024
Gerçekten sonu beni bitirdi şok oldum resmen ama aslında gerçekçiydi bence ikincisi çıkmalı eğer çıktıysa da hemen izleme listeme eklerim şok oldum şok üstüne şok!
Aşkın K.
13 Ekim 2023
Usta Yorumcu
Kıyıda köşede kalmış iyi bir film, belli kurgusu olmasına rağmen soluksuz izlettirdi.
lemans
16 Mart 2023
Çaylak
Bu konunun işlendiği filmleri izlemek ne kadar üzücü olsa da var olmaları güzel.. Sonu böyle bitmese daha iyi hissettirirdi.
SPOILER [GÖSTER]
Hazal C.
04 Mart 2023
Sıkı Üye
Bu film nasıl 1 yorum almış anlamadım. Çok başarılı bir oyunculuk ve senaryosu var. Verdiği mesajı için bile izlenmeli.
özlem ş.
26 Şubat 2023
Çaylak
Güzel bir filmdi. Sonuna kadar heyecan ve merakla izledim. Sonuna üzülsem mi sevinsem mi tam bilemeden de teşekkürler Kaan ☺️
yetenekli genç kadın film konusupromising young woman konusupromising young woman filmi konusupromising young woman yorumintikam filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.