Yıldızlararası 2014 tr-TR

Yıldızlararası (2014)

(Dram - Bilim Kurgu)
2014
IMDB
8.6
(70) 4 681 0 5
668
13
İZLEDİM
SONRA İZLE
70 Yorum
2s 55dk
IMDB
8.6
BU FİLM
24b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
23 Ocak 2018

"Uzay ve Evren" konusunda şimdiye kadar beni en çok yakalayabilmiş 2 filmden biri İnterstellar. Diğeri de o tavsiyemde de dile getirdiğim gibi "Contact"... Mesela çevremde biri "İnterstellar'ı izlemedim" deyince onu çok kıskanıyorum. Çünkü o ilk heyecanı henüz yaşamamış. Bu yüzden o an onun yerinde olup, dingin kafayla oturup bu filme kendimi bıraktığımı hayal ediyorum. İşte, bu filmin bendeki etkisi bu denli büyük. Konusundan bahsetmeyeceğim. Sadece "Kara delik", "Solucan deliği" gibi kavramların sıkça bulunduğu ve "Zaman kırılması", "Paralel evren" gibi tabirlerin de havalarda uçuştuğu nefis bir bilim kurgu filmi izleyeceksiniz. İşte bu yüzden bu sözcükler ile ilgili hiçbir bilginiz yoksa filme dalmadan önce bu sözcüklere 2 dakika kadar bir göz gezdirin. Emin olun zaten kat kat alacağınız tadı daha çok arttırmış olursunuz. Hadi o zaman ufkunuzu açın, tadını çıkarın!

(Bizi Instagram'da da Bulun!)

Yıldızlararası - Interstellar

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
Jiyan K.
3 yıl önce
Çaylak
Bu filmi kült yapan en büyük etkenlerden birinin Hans Zimmer olduğunu düşünüyorum. Bence Nolan kardeşler Tenet filminde de Hans Zimmer ile çalışmalıydı. Bir filmi etkileyici yapan en büyük unsur müzikleri oluyor.
mahmut G.
08 Ocak 2024
Çaylak
Uzayla dünya arasındaki zaman farkını güzel yansıtmış. 7'den 70 herkesin anlayacağı bir bilim kurgu.
Aslı B.
08 Ocak 2024
Usta Yorumcu
Ön yargılarımı kıran bir film daha... Bu filmi uzuuuun zamandır bekletiyordum, hatta yarıda kapattım, sonunda izleyip bitirdim. Bilim kurgu yazınca daha değişik şeyler bekledim ama ben duygusal yönünden baktım. O baba kız sevgisi, ah canlarım benim, ne kadar da düşünceliler ikisi de birbirleri için. Ağladım, izleyin, izlettirin.
mihri
05 Aralık 2023
Çaylak
Özledikçe tekrar tekrar izliyorum ya, sahneleri hala o kadar işliyor ki tabi bi de müzikleri..
utkucmrl
04 Kasım 2023
Çaylak
Zaman ne kadar akıp giderse gitsin bu film her zaman bir başyapıt olarak kalacak. Hayatımda izlediğim en iyi filmdir. Oyunculuklarıyla atmosferiyle yaşattığı duygularla ve tabii ki de en önemlisi müzikleriyle her anlamda size zirveyi yaşattırıyor. Sadece izleyin.
Gizem O.
28 Nisan 2023
Sıkı Üye
İkinci kez izlediğim oldukça başarılı bir film. İzledikten sonra unutacağınız yapımlardan değil.
V V.
10 Nisan 2023
Müzikleriyle başka boyuta ulaşan ve aklın sınırlarında dolaşan ve az da sabır gerektiren iyi film.
Ahmet Ç.
09 Nisan 2023
Sıkı Üye
Kim ne derse desin türünün en iyisi ve en sevdiğim film... Tekrar tekrar izlerim, tam anlamıyla bir şaheser.
Gökmen D.
09 Mart 2023
Sıkı Üye
Popüler bir film, daha da önemlisi ufkunuzu açan, benim gibi astronomi meraklısı biri iseniz ya da değilsiniz bile 'en iyi filmler' listenize sokacağınız bir film izleyeceksiniz.
Hacer Ö.
11 Ocak 2023
Sıkı Üye
Filme like attım ama sebebi, her şeyin çok gerçekçi olması. Filmin atmosferi çok başarılı fakat bu filmi çok iyi anlamak istiyorsanız izafiyet teorisi gibi fizik, kimya bilgilerinizin de çok iyi olması lazım.. Yoksa benim gibi film bittiğinde kafanızdan dumanlar yükselir... Yeterince anlatabildim sanırım.
aminoasit
08 Ocak 2023
Çaylak
Herhangi bir yere 'film önerisi' yazınca direkt çıkan bir film, şiddetle tavsiye edilir.
Daha fazla yorum59
ınterstellar filmi konusukara delik filmiınterstellar filmi oyuncularıınterstellar filmi yorumlarıınterstellar filmi fragmanıınterstellar filmi izleyıldızlararası filmi konusuyıldızlararası filmi yorumlarbilim kurgu filmien iyi film önerilerien iyi uzay filmleriuzay filmi önerileribeyin yakan filmlerbeyin yakan film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.