Bastarden 2023 tr-TR

Bastarden (2023)

(Gerilim - Western)
2023
IMDB
7.6
(6) 4 21 0 5
20
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
2s 7dk
IMDB
7.6
BU FİLM
5.5b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
01 Şubat 2024

Aranızdan Yusuf ve Mesut Şahin'in de tavsiye olarak gönderdiği 2 saatlik bu nefis film, 1700'lü yılların ortalarında Danimarka kralının "Ülkemizin büyük bir kısmı verimsiz toprak. Bu bölgeyi de verimli hale getirmeliyiz!" diyerek ilan ettiği bir duyuruyu ve sonrasında yaşananları konu alıyor. Yalnız ve topraktan da iyi anlayan eski bir asker, bu çöle benzeyen yeri yeşertip, ekip biçebileceğini, hata burada evler inşaa edip bir kasaba kurabileceğini söylüyor. Kraliyetin de olur vermesiyle çalışmalara başlayan adamımız, bu uğurda çok büyük zorluklarla karşılaşıyor. İşte filmimiz de bu süreci bize nefis görüntüler ile birlikte sunuyor... Öncelikle bu filmdeki görüntüler, kamera açıları, doğal güzellikler ve tabii oyunculuklar, beni kesinlikle yakalamayı başardı. Tadı gerçekten damağımda kalan bir film oldu bu... Sakince ilerleyen filmler sizlik değil ise, bu filmde aradığınızı bulamayabilirsiniz. Fakat şöyle sağlam, TAŞ gibi iyi bir film izlemek istiyorum diyorsanız, bu tavsiyeme mutlaka şans verin derim. "Kaan demişti..." dersiniz. Hadi tadını çıkarın!

Bastarden - The Promised Land

filmine yorum yap!
Albert K.
16 Nisan 2024
Sıkı Üye
Konu çok güzel, ambiyans muhteşem, başrol de kaliteli olunca izlenmesi gerekir. Filmin ağır ilerleyişini hiç hissetmiyorsunuz.
nihatmanaf
19 Mart 2024
Çaylak
Kaan demişti dedim. Gerçekten güzel filmdi. Teşekkürler.
Majeste M.
14 Şubat 2024
Çaylak
Kendini izletiyor fakat çok büyük beklentiler içerisinde izlemeyiniz.
Mehmet C.
08 Şubat 2024
Sıkı Üye
Sürüklüyor ve ara ara ekran başındaki bizleri çarpıcı sahneleriyle uyandırıp kendinde tutuyor. Dönem filmi neticede. Bir yerlerden büyük ödüller alacağını hissediyorum.
Hanife U.
06 Şubat 2024
Sıkı Üye
Şaheser denebilir. Uzun zamandır izlediğim en kitap gibi film. Bence izleyin.
Aslı B.
02 Şubat 2024
Usta Yorumcu
Kesinlikle Kaan demişti dedim :) Sana candan, gönülden teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum Kaan. Bu filmi izlemekte tereddüt etmiştim, sen tavsiye edince izledim. Tek kelimeyle MÜTHİŞ... O İskandinav soğukluğuyla böyle yoğun duyguları insana yaşatması inanılmaz. Mads Mikkelsen abimiz muhteşem karizmasıyla ve dik duruşuyla adeta devleşmiş, filmi doldurmuş. Çok yoğun duygular yaşadım, az önce bitirdim filmi ve gözlerim hala nemli. Hiç düşünmeden, hemen açıp izleyin ama mümkünse telefonunuzu unutun. Sakin ve sessiz bir ortamda izleyin, zira ben öyle yaptım ve 2 saat 7 dakikalık bir başyapıt izlemeye hazır olun, benden söylemesi.
bastarden film konusubastarden yorumbastarden filmithe promised land konusuthe promised land film konusuen yeni filmlerdoğa filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.