Yolcu 2018 tr-TR

Yolcu (2018)

(Dram - Gizem)
2018
IMDB
6.4
(18) 4 105 0 5
100
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
18 Yorum
1s 44dk
IMDB
6.4
BU FİLM
18b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
29 Ekim 2019

Size burada daha önce de tavsiye ettiğim "Non-Stop" filmini hatırlayın, hani şu Liam Neeson'ın uçakta katil aradığı film. İşte şimdi izleyeceğiniz bu filmde de yine Liam Neeson başrolde fakat bu sefer mekan değişiyor ve bir tren oluyor. Yıllarını işine adayan adamımız tren ile iş ve ev arasında mekik dokurken bir gün bir kadınla tanışıyor ve kendini birden yine gizemli bir "katil kim?" oyununun içinde buluyor... Ben bu tarz filmleri seviyorum. 1 buçuk saatlik zamanları ve içindeki koşturmacalarıyla bana keyifli bir zaman geçirtebiliyorlar. Bu film de abartıdan, şaşalı sahnelerden uzak, iyi bir zaman geçirmelik filmdi benim için. Şöyle bir düşündüm ve bu film, "Kaan şöyle sürükleyici, merak uyandıran, gözümü hep açık tutacak çok uzun olmayan bir film paslasana..." diyen arkadaşlarıma tavsiye edeceğim bir filmdi. Bu arada filmi Netflix'ten izleyebilirsiniz... Olumlu ya da olumsuz yorumlarınız bu platform ve bu filme göz atan binlerce kişi için çok önemli, bu yüzden lütfen aşağıya film ile ilgili düşüncenizi yazın. Hadi tadını çıkarın!

Yolcu - The Commuter

filmine yorum yap!
ilknur K.
06 Temmuz 2023
Çaylak
Oyunculuklar çok iyiydi, senaryoya gelirsek çok etkilendiğimi söyleyemem gizemli kadının tam olarak ne iş yaptığını anlayamadım. Üstelik nasıl olduğunu anlayamadığımız ciddi bir iletişim ağı var ki adamımız adım atsa haberleri oluyor, siyahi adam her şeyi haber verse de gazetedeki yazıyı kim ne şekilde görüyor? oturtamadım. Yıllardır treni düzenli kullandığını belirtmek için bir gününün tekrar sahnelerinin çekilmesi manasız geldi, hem filmi uzatmış hem devamında bu kısımdan bir şey çıkacakmış hissi uyandırıp beklentiyi havada bırakıyor. En yakın arkadaşın hain olması fikri çok klişe, tahmin edilebilir bir hikaye olmuş. Aksiyon kısmı bence çok iyiydi gerçekten kaza sahnesini yüreğim ağzımda izledim. Film bence 10 üzerinden 6... Genel olarak yüksek tempo ama sıkıcı kısımları da çok, hatta manasız kısımları da var diyebilirim.
SPOILER [GÖSTER]
Gokhankozan
26 Ocak 2023
Sıkı Üye
Liam Neeson'ın bu tarz çok filmi var ama hepsi de belirli bir kalitenin üzerinde.
Mustafa
24 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Yorumlara bakarak beklentimi düşük tutmuştum fakat filmi çok beğendim. İlk 20 dksı giriş bölümüyken sonra gizem ve gerilime dönen bir film oldu. Kara Murat benim tarzı sahnede gülsem de pişman etmeyecek bir film.
Helinn
06 Şubat 2022
Sıkı Üye
Favori filmlerimden biridir, sürükleyici ve asla sıkmıyor, kessinlikle tavsiye ederim.
Ayşe E.
21 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Güzel fakat çok klasikleşen konulardan, o yüzden sonunu ve olayları tahmin etmek çok da zor olmadı.
Mathilda9
03 Nisan 2021
Sıkı Üye
Bazı sahneleri gerçekten yaşıyor insan, çerezlik izlenilebilecek bir film :) Ne uzun ne kısa, tam tadında...
İsa U.
02 Mart 2021
Çaylak
Güze kurgulanmış. Konusu da iyiydi. Çok gizemli olmasa da güzel film idi.
Cem G.
02 Mart 2021
Çaylak
Diğer uçaktaki filmle alakası yok. Konu çok dağılmış ve havada kalmış. Olaylar çok saçma ilerliyor. Seveni vardır o ayrı.
Ahmet Y.
09 Şubat 2021
Sıkı Üye
Bir Liam Neeson klasiği, bu adamın filmlerine yorum yapmaya bile gerek yok, izleyin izlettirin.
Saliha E.
06 Şubat 2021
Sıkı Üye
İlk başlar biraz yavaş ilerledi ama son 40 dakika diken üstünde tuttu sürekli, harikaydı.
Daha fazla yorum8
liam neeson filmlerithe commuter ımdbthe commuter konusuthe commuter izlethe commuter oyuncularıyolcu filmi konusunetflixte olan filmlertren filmlerisrü

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.