Zafere Hücum 2013 tr-TR

Zafere Hücum (2013)

(Dram - Spor)
2013
IMDB
8.1
(13) 4 110 0 5
107
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
13 Yorum
2s 3dk
IMDB
8.1
BU FİLM
8.6b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
11 Haziran 2019

Aranızdan "Koray Söyler" izlemem için bu filmi tavsiye olarak göndermiş. Kendisine teşekkür ediyor ve sizin de "Tavsiyeni Gönder" köşemizden bana film tavsiye edebileceğinizi hatırlatmak istiyorum. Şimdi filmimiz, 70'li yıllarda 2 Formula 1 yarışçısının yaşadıklarını konu alıyor. Film gerçek kişi ve olayları konu aldığı için etkileyiciliği bir hayli yüksek. Film boyunca 2 yarışçının hayatlarına konuk oluyor ve onların yarış hırslarını izliyoruz... Senaryosu gerçeğe dayanan filmlerin yeri bende çok ayrı oluyor. Artık o listeme bu filmi de yazdım diyebilirim. Çünkü film sonuna kadar izleyeni kendine bağlamayı başarıyor. Yani "Formula mı? Hiç sevmem" diyen kişiler bile bu filmden keyif alabilir. Çünkü film yarıştan çok gerçekten yaşanan dev bir rekabeti konu alıyor. Oyuncular, sahneler, dönemi yansıtan şeyler hepsi dozundaydı. E hadi tadını çıkarın!

Zafere Hücum - Rush

filmine yorum yap!
caner D.
29 Mart 2024
Çaylak
Niki Lauda ve James Hunt rekabet ve dostluğunu anlatan sürükleyici bir film.
Ertuğrul U.
05 Eylül 2023
Sıkı Üye
Birçok kez açtım ama 2-3 dakika izlemeden kapatmıştım, "bu kez izleyeceğim" dedim, izledim pişman da olmadım, gayet güzeldi, ezeli rekabet olmasa da ebedi dostluk kazandı diyelim.
SPOILER [GÖSTER]
Flap Jack
03 Ağustos 2023
Eğer ingilizceniz anadiliniz kadar iyi değilse filmi Türkçe Dublaj izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Aksi halde alacağınız zevk oldukça azalıyor. Ben her iki şekilde de izledim, dublaj ile çok çok daha güzeldi.
Alperen
16 Mart 2023
Usta Yorumcu
Gerçek bir hikayeyi anlatması oldukça etkileyiciydi. Oyunculuklar da iyi olunca filmin verdiği zevk katlanıyor. Güzel filmdi ancak aldığı puanı da bir tık fazla buldum.
Bülent K.
07 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Senaryosu gerçek olay ve kişilere dayanan filmlere karşı kendimi daha yakın hissediyorum. Filmi izledikten sonra da olayları biraz araştırdım. Karakterler ancak bu kadar benzer seçilebilir. Tebrikler... Güzel ve izlenesi bir film.
Ayhan B.
05 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Puanına aldanmayın, çok iyi bi film değil. Boş bir F1 filmi bile denebilir.
Pablo.Escobar
25 Eylül 2021
Sıkı Üye
Sonunda ciddi ciddi sizi f1 pilotu olma yoluna sokabilecek mükemmel ötesi bir film..
Melisa Y.
27 Mart 2021
Sıkı Üye
Formula yarışı mı? Hiç sevmem, dedim ama soluksuz izledim filmi.
Hypatia
10 Ocak 2021
Sıkı Üye
Biyografi ve F1 konusunda doyurucu, başarılı bir film. F1 deyince akla gelen büyük isimlerden biri Niki Lauda. Ve yaşamından kesitleri izlemek harika.
Akif Feyzioğlu
26 Mayıs 2020
Sıkı Üye
Formula 1 tutkunu olarak 4-5 defa izledim. Yaşanılan olaylar filme çok iyi aktarılmış. Otomobilleri seviyorsanız kaçırmayın.
Daha fazla yorum3
chris hemsworth filmleridaniel brühl filmlerirush filmirush konusurush izlerush yorumlarıyarış filmlerigaza getiren filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.