Zor Saatler 2016 tr-TR

Zor Saatler (2016)

(Gerilim - Dram)
2016
IMDB
6.8
(6) 4 38 0 5
32
6
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
IMDB
6.8
BU FİLM
16b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
26 Eylül 2018
Biliyorsunuz hayatta kalma filmlerini size burada "Maceraya Doyursun" kategorimde tavsiye ediyorum. İşte bu filmimiz de gerilimden çok bir hayatta kalma filmi. Filmimiz, 1950 yıllarındaki büyük fırtınada ortadan ikiye bölünen dev bir petrol gemisinin kurtarılma macerasını konu alıyor. Fakat film size bunu laps diye vermiyor tabi. Gerek aşk, gerek ise hikaye bakımından ağır olan ilk yarıda, ikinci yarıda yaşanacakların temelini izliyoruz. Bu yüzden hep bir "Ne olacak?" merakı ile izletiyor film kendini. Kabul kurgu biraz zayıf gelecek fakat iyi oyunculuklar ve iyi bir hikaye izleyeceksiniz. E hadi tadını çıkarın!

Zor Saatler - The Finest Hours

filmine yorum yap!
Ahmet D.
17 Ocak 2022
Çaylak
Film şahaneydi bence. Verdiği duygu, karakterlerin uyumu güzeldi. Kararında bir romantizm de var izlemenizi öneririm.
Mel
02 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Gerilim severlerin mutlaka izlemesi gerek. Uzun yolda izlemiştim, bana yolculuğumu unutturdu tam olarak filmin içine girdiğimi söyleyebilirim. Gayet kaliteli bir film.
Miraç I.
24 Mart 2021
Usta Yorumcu
Romantizm olaylarına girmeden anlatsaydı daha iyi olacakmış. Onun dışında gayet başarılıydı. Hikayesinin gerçek olması filmi daha duygusal izlememe neden oldu. Karanlığı, soğuğu resmen hissettim. İyi ki izlemişim denilecek bir film.
Birgül
17 Ocak 2021
Çaylak
Sanki orada ben varmışım gibiydi, çok güzel bir filmdi hele ki gerilmek isteyenler varsa bu filmde aradığını fazlasıyla bulacak. İzlemelisiniz.
Derya Y.
10 Aralık 2019
Çaylak
Fırtına, yağmur, okyanus, gemi sevenler izlemeli... bence güzeldi.
donduran ö.
04 Ekim 2019
Sıkı Üye
Yolunuzu bilmiyorken bile azminiz size yolu gösterir temalı film.
zor saatler filmizor saatler filmi konusuthe finest hours filmithe finest hours filmi konusuchris pine filmlerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesigerilim filmleridram filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.